Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Ringsted Kommune i tidsrummet fra den 29. maj til den 5. juni 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Kørsel i frakendelsestiden – bil beslaglagt – Vestmotorvejen, Ringsted

Søndag kl. 04.28 standsede politiet en personbil, der af en 31-årig mand fra Greve blev ført ad Vestmotorvejen i østlig retning mellem Ringsted Ø og Borup-afkørslerne. Den 31-årige var frakendt kørekortet og blev derfor sigtet for overtrædelse af færdselsloven. Politiet kunne konstatere, at det nu var femte gang inden for de seneste tre år, at han blev afsløret i at køre bil trods manglende førerret. Hans personbil blev derfor beslaglagt af politiet med henblik på senere konfiskation ved et retsmøde, som han vil blive indkaldt til, når sagen skal afgøres.

Færdselsuheld – Nordre Ringvej, Ringsted

Søndag kl. 15.52 skete der et færdselsuheld i lyskrydset Nordre Ringvej-Amtsstue Alle. En 18-årig mand fra København S var i sin personbil kørt i sydvestlig retning, da han i krydset foretog en U-vending. Under vendingen stødte han sammen med en 21-årig kvinde fra Ringsted, der i en personbil kørte ad Nordre Ringvej i nordøstlig retning. Ingen kom til skade ved uheldet, men der skete skade på de implicerede køretøjer.

Fremstilling i grundlovsforhør – Roskilde, sag fra Ringsted.

Torsdag kl. 10.40 blev en 29-årig mand fra Ringsted fremstillet i grundlovsforhør sigtet for vidnetrusler, idet han kastede et kanonslag ind i en lejlighed, hvor et vidne boede. Han blev fængslet til den 28.06.18. Forinden skal sagen dog i Østre Landsret, idet sigtede kærede fængslingen. Østre Landsret vil nu taget stilling til sagen, om byrettens kendelse skal følges eller om sigtede skal løslades.

Lov om euf. stoffer – Ringsted.

Torsdag kl. 21.17 var politiet på en adresse i Fynsgade, hvor der blev 367 gram hash. En 25-årig mand blev sigtet for besiddelse af hashen.

Tilsyn sidste skoledag – Ringsted.

Politiet førte onsdag tilsyn mellem 11.30 og kl. 13.00 i Anlægget, Dagmarsgade, hvor der var sidste skoledag for 200-250 elever. Til stede var også mange forældre, der holdt øje med de unge. Politiet vurderede hele arrangementet som meget velorganiseret og godt planlagt. Alt forløb på bedste vis uden nogen problemer.

Trusler mod vidne – Ringsted.

Onsdag kl. 11.02 blev en 29-årig mand fra Ringsted anholdt og sigtet for trusler, der fandt sted den 16.05.18, hvor anholdte ifølge anmelderen kastede et kanonslag ind i en lejlighed på Vestervej. Gerningsmanden blev genkendt som anholdte.

Han fremstilles i grundlovsforhør torsdag med krav om varetægtsfængsling, idet han sigtes for trusler, da anm. skulle vidne mod anholdte i en sag om vold.

Butikstyveri – Ringsted.

Onsdag kl. 13.30 styrtede to kvinder ud af Calvin Klein, Klosterparks Alle, hvilket førte til, at forretningens alarmer gik i gang. Personalet fra butikken løb efter de to, der blev tilbageholdt.

Kvinderne blev sigtet for tyveri af tøj for 5600 kr. fra flere butikker i centret. De to 20-årige kvinder fra Ishøj kan nu se frem til at få en hilsen fra politiet på et senere tidspunkt.

Indbrud i perioden
Fluebæksvej, Benløse, Ringsted
Jeppe Åkjærsvej, Benløse, Ringsted