Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Ringsted Kommune i tidsrummet fra den 4. juni til den 12. juni 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Spirituskørsel – Ringsted.

Mandag kl. 07.50 anholdt politiet en 17-årig ung mand, der kørte i bil på Sjællandsgade, hvor han påkørte en varebil, der holdt parkeret. Den 17-årige, der ikke havde kørekort, var påvirket af spiritus og han fik derfor udtaget en blodprøve.

Tasketyv tilbageholdt – Jernbanevej, Ringsted

Fredag kl. 20.22 fik politiet en anmeldelse om, at en ung mand var tilbageholdt efter tyveri af en taske fra ældre kvinde ved jernbanestationen i Ringsted. Politiet kørte til stedet og fik kontakt med to vidner samt den tilbageholdte, som var en 17-årig ung mand fra København NV. En 14-årig dreng fra Ringsted havde under ophold ved busholdepladsen hørt en ældre kvinde råbe “Stop tyven!”, samtidig med at hun pegede i retning af en ung mand, der løb væk med hendes taske.

Den 14-årige kunne ikke selv indhente tyven og fik alarmeret en 19-årig mandlig bekendt fra Ringsted, som stod i nærheden ved et lyskryds i tyvens flugtretning. Den 19-årige løb efter tyven, der nu smed tasken fra sig, og fik ham tilbageholdt, medens en tredje borger, der hørt optrinet, slog alarm til politiet.

Ukendte personer samlede tasken op og gav den retur til den ældre kvinde, hvis identitet politiet ikke kender. Med baggrund i hændelsesforløbet og vidneforklaringerne sigtede politiet den 17-årige for tyveri af tasken. Politiet underrettede efterfølgende hans værge, ligesom de sociale myndigheder også vil blive underrettet om sagen.

Politiet vil gerne i kontakt med den bestjålne kvinde, idet politiet ikke har oplysninger om hende, hvis oplevelse også har betydning i sagen. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Indbrud i hjemmeplejefirma – Haslevvej, Ringsted

Lørdag kl. 06.10 anmeldte en medarbejder hos et hjemmeplejefirma, at der i løbet af natten havde været indbrud ved opbrydning af et vindue. Ca. 30 mobiltelefoner af mærket Samsung Galaxy S6 var blevet stjålet, ligesom der måske også kunne være blevet stjålet uniformsgenstande til hjemmeplejepersonalet. Der kunne være tale om bukser, vest og fleecejakker med firmalogo i farven mørkeblå samt lyseblå T-shirts uden logo og måske æblegrønne vindjakker. Politiet undersøgte firmaet for spor efter tyven.

Politiet vil med baggrund i et muligt tyveri af uniformsgenstande opfordre især ældre medborgere i Ringsted kommune, hvor firmaet udfører hjemmeplejeopgaver for Ringsted kommune, til at være ekstra opmærksomme. Hjemmeplejepersonale vil ud over uniformen også bære synligt ID-skilt med foto. Finder man en henvendelse mistænkelig, så spørg efter ID-skiltet eller kontakt hjemmeplejen, inden nogen lukkes ind i boligen.

Spirituskørsel – Ringsted.

Lørdag kl. 18.31 anholdt politiet en 34-årig mand fra Ringsted, der kørte i bil på Køgevej. Han var påvirket af spiritus og fik udtaget en blodprøve.

Spirituskørsel – Ringsted.

Søndag kl. 05.55 kørte en 25-årig mand fra Roskilde ad Roskildevej mod nord. Han kørte galt, da det ene forhjul punkterede og bilen endte i grøften. Manden kom ikke noget til ved uheldet, men politiet kunne konstatere, at han var påvirket af spiritus, hvorfor han blev anholdt og fik udtaget en blodprøve.

Mistænkeligt forhold – Ringsted.

Mandag kl. 00.01 blev politiet sendt til Søndre Parkvej ved Campus Skolen, hvor flere personer luskede rundt med lommelygter i.flg. en anmelder. Politiet kørte til stedet, hvor der ikke blev truffet personer.

Forfulgt af narkobilist – Ringstedvej, Ringsted – Køge

Torsdag kl. 13.01 anmeldte en 19-årig kvinde fra Strøby, at hun under kørsel i sin bil var blevet “forfulgt” af en anden bil med en mandlig fører hele vejen fra København til Køge-området. Politiet fik kontakt til den forfølgende bilist, der viste sig at være en 23-årig mand fra Kgs. Lyngby. Da politiet skønnede ham påvirket af euforiserende stoffer, blev den 23-årige sigtet for narkokørsel i bilen og kortvarigt anholdt i forbindelse med udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer. Årsagen til “forfølgelsen” af den kvindelige bilist er ikke politiet bekendt.

Narkobilist uden kørekort – Frejasvej, Ringsted

Tirsdag kl. 13.52 anholdt og sigtede politiet en 28-årig mand fra Havdrup for kørsel i en personbil i narkotikapåvirket tilstand og for kørsel i bilen, selv om han i forvejen var frakendt kørekortet. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende og afhøring til sagerne. Køretøjets ejer – en 71-årig kvinde fra Havdrup – blev efterfølgende sigtet for at have overladt føringen af bilen til den 28-årige, der ikke lovligt kunne føre bilen. Begge kan nu forvente at høre nærmere fra politiet, når sagerne skal afgøres.

Brandundersøgelse – Haslevvej, Ringsted

Tirsdag kl. 14.57 slog en opmærksom fodgænger alarm til brandvæsnet og politiet, da der stod flammer ud ad vinduet på 2. sal i en industribygning. Brandvæsnet fik hurtigt slukket branden, hvis årsag politiet nu skal undersøge nærmere. Umiddelbart fandtes ingen naturlig forklaring på dens opståen i den nedlagte fabriksbygning. Ingen kom til skade ved branden, der forårsagede mindre materiel skade.

Indbrud i perioden
Haslevvej, Ringsted
Nørretorv, Ringsted
Hermodsvej, Benløse, Ringsted
Næstvedvej, Ringsted
Vidarsvej, Benløse, Ringsted