Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Ringsted Kommune i tidsrummet fra den 26. juni til den 3. juli 2018. 

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Anholdelse – Ringsted.

Mandag kl. 16.22 anholdt politiet en 19-årig fra Hillerød, en 17-årig ung mand, en 24-årig fra Ringsted og en 22-årig fra Ringsted. De tre blev anholdt på en gade i Ringsted, og den fjerde blev anholdt lige efter de første tre i forbindelse med en målrettet politiaktion.

Den 24-årige blev løsladt tirsdag morgen. De øvrige sidder fortsat anholdt, og defremstilles i grundlovsforhør i løbet af tirsdagen. De sigtes alle for afpresning. Politiet har ikke flere kommentarer til sagen i øjeblikket. Sagen er banderelateret.

Spirituskørsel – Ringsted.

Mandag kl. 16.15 anholdt politiet en 32-årig mand fra Øster-Assels. Han blev standset på Vestmotorvejen i en bil. Den 32-årige var påvirket af spiritus, metadon og havde en ulovlig kniv liggende i bilen. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve.

Tyveri af diesel – Kongsted, Ringsted.

Søndag kl. 23.50 fik politiet anmeldelse fra en tysk chauffør, at han havde været udsat for dieseltyveri fra sin lastbil, der holdt på rastepladsen ved Kongsted Syd. Han havde set en personbil på stedet.

Kl. 0015 anholdt politiet fem rumænske mænd, der sigtes for tyveriet. De forsøgte undervejs at smide dunke m.v. fra sig.

De fem sidder fortsat anholdt, og anklagemyndigheden vil vurdere, om de skal fremstilles i grundlovsforhør i løbet af mandagen.

Vold mod trafikant – Nørregade, Ringsted

Fredag kl. 11.53 anmeldte en 45-årig mand fra Ringsted, at han for kort tid siden var blevet overfaldet af 3-4 personer efter noget chikane i trafikken. Offeret havde som følge af overfaldet fået nogle mindre skader i hovedet, efter at han i Nørregade ud for en ejendomsmæglerbutik var blevet standset i sin bil af 3-4 mænd af anden etnisk oprindelse end dansk. De havde fået offeret ud af sin bil, holdt ham fast og tildelt ham diverse slag og spark. Gerningsmændene var efterfølgende kørt fra stedet i en personbil, hvis nummerplade politiet har oplysninger om. Politiet efterforsker nu sagen og vil via bilejeren forsøge at få klarlagt, hvem der har ført bilen og i øvrigt har været til stede i bilen. Ifølge offeret var det en “påtale” af en hasarderet overhaling forøvet af føreren af gerningsmændenes bil som årsag til det efterfølgende overfald.

Lokalpolitiet i Ringsted hører gerne fra personer, der har bemærket overfaldet i Nørregade. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Arbejdsulykke – Møllevej, Ringsted

Torsdag kl. 09.43 var en 24-årig mand fra Ringsted utilsigtet kommet til at aktivere en dækmaskine i forbindelse med montering af et dæk på en fælg på et autoværksted. Dette bevirkede, at han fik en finger i klemme og muligt mistede yderste på en finger. Han blev i en tilkaldt ambulance bragt til undersøgelse og behandling på en skadestue. Politiet undersøger nu ulykken nærmere, således at politiet i samarbejde med Arbejdstilsynet kan afgøre, om nogen kan drages til ansvar for ulykken.

Bortvisning fra silobygning – Næstvedvej, Ringsted

Torsdag kl. 11.44 anmeldte en nabo til silobygningen, at der opholdt sig nogle unge mennesker på stedet. Politiet fik på stedet kontakt til en 23-årig kvinde fra Rødby og fem drenge i alderen 13-15 fra Ringsted. De blev alle bortvist fra stedet med en formaning om ikke at opholde sig på området.

Færdselsuheld – Thorsvej / Odinsvej, Ringsted

Torsdag kl. 19.17 var der sket et færdselsuheld i krydset, idet en 34-årig kvinde fra Vordingborg efter kørsel ad Odinsvej mod syd i en personbil var fortsat frem for ubetinget vigepligt, således at hun stødte ind i en 23-årig mand fra Ringsted, der kørte i en personbil ad Thorsvej mod øst. Ingen kom til skade ved uheldet, og den 34-årige kan forvente at høre nærmere fra politiet, når sagen skal afgøres.

Lovgivning om euf. stoffer – Ringsted.

Politiet kørte onsdag forbi en bænk på Ahorn Alle, hvor der sad to personer. Da de så patruljevognen kastede den ene noget fra sig. Det vakte politiets opmærksomhed, og en 18-årig mand fra Ringsted blev sigtet for overtrædelse af lov om euf. stoffer, da politiet fandt lidt over et gram hash.

Brand – Ringsted

Onsdag kl. 21.07 kørte politi og brandvæsen til Syrenvej, hvor der var ild i en villa. En 32-årig mand havde sprøjtet med insektgift under et halvtag, hvilket var sket i nærheden af nogle halogenspots. Der opstod brand, og der skete skader på huset. Brandstedet bliver undersøgt nærmere af brandefterforskere torsdag. Ingen kom til skade ved branden.

Spirituskørsel – Ringsted.

Tirsdag kl. 16.12 anholdt politiet en 62-årig mand fra Ringsted, der kørte i bil på Giesegårdsvej. Han var påvirket af spiritus og fik udtaget en blodprøve.

Indbrud i perioden
Ingen