Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Ringsted Kommune i tidsrummet fra den 5. juli til den 11. juli 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Brand – Ringsted.

Tirsdag kl. 01.05 blev anmeldt om brand på Haslevvej. Det viste sig, at det var en offentlig bålplads, hvor nogle unge – ifølge egen forklaring – havde set, at der var ild. De havde dernæst kigget på bålet. Brandvæsenet slukkede det hurtigt. Ingen blev sigtet for overtrædelse af brandforbuddet, da det ikke kunne bevises, hvem der havde antændt bålet.

Afbrændingsforbud – hele politikredsen.

Der er fortsat afbrændingsforbud i hele politikredsen. Opmærksomheden henledes på, at der gives bøder på 5000 kr., hvis man overtræder forbuddet. Det er ikke nok, at man forklarer politiet, at man ikke kendte til afbrændingsforbuddet. Det er meget vigtigt af hensyn til alles sikkerhed, at forbuddet bliver overholdt.

Indbrud i supermarked – Ringsted.

Lørdag kl. 01.59 blev anmeldt om indbrud i Euro Spar, Køgevej, hvor skydedøre var brudt op til stedet. Der er formentlig stjålet cigaretter m.v. Der er set fem personer ved stedet, der kørte derfra i en lys bil. Politiet undersøger nu sagen nærmere.

Mistænkeligt forhold – Ringsted

Torsdag kl. 12.13 kørte politiet til en adresse i Ringsted, hvor en mand hævdede, at der var sket en alvorlig forbrydelse.

Politiet hurtigt fremme på stedet, hvor det kunne konstateres, at der tale om husspektakler. En 62-årig mand blev anholdt og lagt i detentionen, hvor han fik lov at sove rusen ud. Der var heldigvis ikke tale om, at der var sket alvorlig kriminalitet på adressen.

Indbrud i perioden
Skjoldenæsvej, Jystrup
Klosteralleen, Ringsted
Køgevej, Ringsted
Toftegårdsvej, Vetterslev, Ringsted
Sct. Bendtsgade, Ringsted