Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Ringsted Kommune i tidsrummet Jul 13, 2018 til Jul 24, 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Brand – Valsømagle, Ringsted.

Kl. 15.58 kørte politi og brandvæsen til Haraldstedvej, hvor der var høje flammer. Det viste sig, at ilden stammede fra en indrettet bålplads, der i.flg. brandvæsenets indsatsleder var lovlig. Politi og brandvæsen kunne derfor forlade stedet igen.

Det er vigtigt at gå ind på de enkelte kommuner for at se, hvad der er tilladt eller ikke tilladt.

Mand fundet død – Ringsted.

Kl. 07.36 blev anmeldt om en død person, der sad i en bil på parkeringsplads i Ringsted.

Politiet efterforskede sagen grundigt, og den foreløbige konklusion er, at der ikke foreligger en forbrydelse. Den 44-årige mand fra Holbæks vestlige opland obduceres mandag med henblik på at finde nærmere frem til dødsårsagen. De pårørende er underrettet. Der henvises til udsendte pressemeddelelse fredag.

Narkopåvirket bilist – Ringsted.

Kl. 19.35 anholdt politiet en 27-årig mand fra Ringsted, der blev standset på Klosterparks Alle. Manden var påvirket af narkotika og fik udtaget en blodprøve.

Brand – Ringsted

Kl. 12.18 brændte det på Havemarksvej, hvor der var ild i en mark. Brandvæsenet fik kontrol over ilden og kl. 12.56, var branden slukket igen. Der skete ingen skade på ejendomme eller mennesker.

Spirituskørsel – Ringsted.

Kl. 18.15 anholdt politiet en 50-årig mand fra Ringsted, der kørte i bil på Smålodsvej. Han var påvirket af spiritus og fik udtaget en blodprøve.

Slange smidt i grønt område – Ringsted.

Kl. 19.45 fik politiet anmeldelse om at fire mørklødede mænd smed en slange og et bur på Eriksvej. Falck blev kaldt til stedet, og det blev konstateret, at der var tale om en australsk kongesnog, der ikke er giftig. Slangen var tilsyneladende død, da Falck fjernede slangen fra stedet sammen med bur m.v. Det vides ikke, hvor den kommer fra.

Anholdelse – Ringsted.

Kl. 22.34 anholdt politiet en 45-årig mand fra Ringsted, der forinden havde affyret skud mod en lejlighed i Sjællandsgade med et luftgevær.

Den 45-årige kender personen i den nævnte lejlighed, der også har fået trusler via SMS.

Den 45-årige mand sidder fortsat anholdt, og han afhøres nærmere i løbet af onsdag formiddag, hvorefter anklagemyndigheden vil vurdere, om han skal fremstilles i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling.

Brand – Benløse, Ringsted.

Kl. 15.11 brændte 10×10 meter mark i forbindelse med høstarbejde. Der blev hurtigt oprettet brandbælter, så branden ikke bredte sig. Kl. 15.33 meddelte brandvæsenet, at ilden var under kontrol. Det antages, at høstarbejdet kombineret med det tørre vejr har startet branden.

Spirituskørsel – Ringsted.

Kl. 00.01 skete et færdselsuheld på Nordre Ringvej lidt syd for Klostervangen, hvor en bil kørte i nordøstgående retning med omkring 70 km/t. Bilen påkørte en lygtepæl, der blev revet op af jorden.

Den 48-årige mand fra Fjenneslev, der var fører af bilen, var påvirket af spiritus og blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel. Han blev løsladt efter udtagning af en blodprøve. Manden kom ikke til skade ved uheldet.

Hærværk – Ringsted.

Kl. 01.15 vågnede en 93-årig kvinde på Hyldegårdsvej, hvor der netop var kastet en stor sten ind i forurettedes soveværelse. Stenen landede tæt på forurettedes seng. Hun så fire drenge løbe fra stedet. Det lykkedes ikke politiet at finde frem til drengene. Politiet hører gerne fra vidner eller andre, der har hørt om hærværket. Ring på 114.

Indbrud i perioden Bragesvej, Ringsted Balstrupvej, Ringsted Kildebovej, Ringsted Sct. Gertrudsvej, ringsted Klosteråsen, Ringsted Øksebjergvej, Ringsted Tværalle, Ringsted Vibevej, Ringsted

Foto: ABW