Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Ringsted Kommune i tidsrummet Jul 20, 2018 til Jul 31, 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Færdselsuheld – Gl. Ringstedvej / Spånnebæk, Holbæk

Kl. 09.51 var der sket et færdselsuheld i krydset Spånnebæk – Gl. Ringstedvej, hvor en cyklist var blevet påkørt af en bilist. Ambulancepersonale kørte en tilskadekommen, kvindelig cyklist på skadestuen til undersøgelse og behandling for brud på den ene ankel. Uheldet skete, da en 77-årig mand fra Holbæk i en personbil under kørsel ad Spånnebæk mod nord ville svinge til højre ad Gl. Ringstedvej mod nordøst. Under svingningen overså han og påkørte en 67-årig kvinde fra Holbæk, der cyklede ad Gl. Ringstedvej mod nordøst, og som blev påkørt på sin højre side. Cyklisten anvendte cykelhjelm under kørslen. Den 77-årige bilist, der selv slap uskadt fra ulykken, kan nu forvente at høre nærmere fra politiet i anledning af uheldet.

Natlig tyvetogt i kælderen – Vestervej, Ringsted

Kl. 01.31 slog en 28-årig kvinde fra Ringsted alarm, fordi hun og en anden kunne høre larm fra kælderrummene under deres bopæl. De undersøgte forholdet nærmere og afslørede en mand i at flytte stjålne ting ind i sit eget kælderrum. Politiet sigtede derfor en 44-årig mand fra Ringsted for indbrud i et kælderrum tilhørende en 71-årig kvindelig beboer i ejendommen. De stjålne effekter blev flyttet retur til rette kælderrum, og den 44-årig vil senere høre nærmere fra politiet.

Brand – Valsømagle, Ringsted.

Kl. 15.58 kørte politi og brandvæsen til Haraldstedvej, hvor der var høje flammer. Det viste sig, at ilden stammede fra en indrettet bålplads, der i.flg. brandvæsenets indsatsleder var lovlig. Politi og brandvæsen kunne derfor forlade stedet igen.

Det er vigtigt at gå ind på de enkelte kommuner for at se, hvad der er tilladt eller ikke tilladt.

Mand fundet død – Ringsted.

Kl. 07.36 blev der anmeldt om en død person, der sad i en bil på en parkeringsplads i Ringsted.

Politiet efterforskede sagen grundigt, og den foreløbige konklusion er, at der ikke foreligger en forbrydelse. Den 44-årige mand fra Holbæks vestlige opland obduceres mandag med henblik på at finde nærmere frem til dødsårsagen. De pårørende er underrettet. Der henvises til udsendte pressemeddelelse fredag.

Narkopåvirket bilist – Ringsted.

Kl. 19.35 anholdte politiet en 27-årig mand fra Ringsted, der blev standset på Klosterparks Alle. Manden var påvirket af narkotika og fik udtaget en blodprøve.

Brand – Ringsted

Kl. 12.18 brændte det på Havemarksvej, hvor der var ild i en mark. Brandvæsenet fik kontrol over ilden og kl. 12.56, var branden slukket igen. Der skete ingen skade på ejendomme eller mennesker.

Spirituskørsel – Ringsted.

Kl. 18.15 anholdte politiet en 50-årig mand fra Ringsted, der kørte i bil på Smålodsvej. Han var påvirket af spiritus og fik udtaget en blodprøve.

Slange smidt i grønt område – Ringsted.

Kl. 19.45 fik politiet anmeldelse om at fire mørklødede mænd smed en slange og et bur på Eriksvej. Falck blev kaldt til stedet, og det blev konstateret, at der var tale om en australsk kongesnog, der ikke er giftig. Slangen var tilsyneladende død, da Falck fjernede slangen fra stedet sammen med bur m.v. Det vides ikke, hvor den kommer fra.

Indbrud i perioden
Holger Drachmannsvej, Ringsted
Torpet Skellerødvej, Ringsted
Bragesvej, Ringsted
Balstrupvej, Ringsted
Kildebovej, Ringsted
Sct. Gertrudsvej, ringsted
Klosteråsen, Ringsted

Foto: ABW