Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Ringsted Kommune i tidsrummet fra den 3. august til den 14. august 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Narkokørsel – bil beslaglagt – Vestervej, Ringsted

Kl. 20.54 anholdte og sigtede politiet en 27-årig mand fra Ringsted for kørsel i narkotikapåvirket tilstand og uden førerret i en personbil. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer. Den 27-årige havde dog flere afgørelser eller sigtelser for kørsel uden førerret og kørsel i narkopåvirket tilstand inden for de seneste tre år, hvorfor politiet beslaglagde hans personbil med henblik på senere konfiskation. Den beslutning var han ikke tilfreds med og ønskede, at en dommeren skulle kigge nærmere på grundlaget herfor, fordi han tidligere på dagen havde solgt sin bil.

Mand med pind på vejen – Fluebæksvej, Benløse, Ringsted

Kl. 23.25 fik politiet en henvendelse fra en 46-årig kvinde fra Ringsted, fordi hun under kørsel ad Fluebæksvej mod syd havde mødt en mand, der stod midt på vejen. Hun måtte køre udenom, hvorefter manden løb efter med noget, der lignede et baseballbat i hånden.

Kl. 23.34 anmeldte en 49-årig mand fra Ringsted, at en fremmed mand med en pind i hånden havde været inde i hans have, men var gået ud igen. I området traf politiet en 20-årig mand fra Fjenneslev, der var i besiddelse af et stykke flækket træ med lidt blod på. Da han var ustyrlig, blev han frihedsberøvet for at undgå, at han lavede skade på sig selv. Anholdelsen bevirkede, at han blev endnu mere ustyrlig og formåede at sparke en politimand to gange, ligesom politimanden også blev forsøgt bidt i benet. Herunder truede han med at skyde politiet og opsøge en politimand på dennes bopæl. En hundepatrulje fandt i en have den anden halvdel af pinden, som den anholdte ikke umiddelbart havde brugt til noget ulovligt. Den anholdte blev anbragt på politistationen i Roskilde og afhørt til to sager om hhv. vold og trusler mod politiet, inden han blev løsladt søndag formiddag uden fremstilling i grundlovsforhør.

Brand i havetraktor – Indelukket, Mulstrup, Ringsted

Kl. 11.10 rykkede brandvæsnet og politiet ud til ildebrand i en havetraktor, der skulle tæt på en bygning. Ved politiets ankomst var havetraktoren allerede udbrændt, ligesom noget af en hæk også var brændt. Branden havde heldigvis ikke bredt sig til en bygning, da afstanden var større end først oplyst. Ingen kom hverken til skade eller blev sigtet for noget i anledning af branden.

Færdselsuheld – Nordre Ringvej, Ringsted

Kl. 15.07 fik politiet via alarm 112 melding om et færdselsuheld på Nordre Ringvej tæt på krydset ved tilkørslen til Vestmotorvejen. En 25-årig kvinde fra Ringsted holdt i en personbil i en lang kø af biler i det nordgående spor for rødt i lyskrydset, men var lige netop sat i gang, da hun blev påkørt bagfra. En 53-årig mand fra Ringsted havde under kørslen i en personbil ikke været opmærksom på den langsomtkørende kø foran ham, hvorfor han påkørte den 25-åriges bil med mindre materiel skade på de to skade som følge af uheldet. De to førere slap uskadte fra uheldet, men en 26-årig kvinde fra Ringsted, der havde været passager i kvindens bil, blev bragt til skadestuen i Slagelse til kontrol. Hun var også sluppet uskadt fra uheldet.

Undveg genstand på motorvej og kørte galt – Vestmotorvejen, Ringsted

Kl. 16.19 var der sket et solouheld på Vestmotorvejen i det østgående spor, hvor en bilist holdt op ad midterautoværnet. Det viste sig, at en 21-årig kvinde fra Greve kørte i en personbil i østlig retning. Foran hende undveg en anden bilist en tabt kontorstol på kørebanen. Denne bilists manøvre fik den 21-årige til også at lave en undvigemanøvre, hvorunder hun mistede herredømmet over bilen, så hun påkørte midterautoværnet og efterfølgende kurede ca. 100 meter baglæns. Hun blev kørt til kontrol på skadestuen i Køge, men var sluppet fra uheldet med diverse knubs. Hvorfra den tabte kontorstol stammer, har politiet ingen oplysninger om.

Færdselsuheld – Nordre Ringvej, Ringsted

Kl. 17.52 fik politiet via alarm 112 melding om et færdselsuheld, hvor to biler var stødt sammen i krydset ved Klostervangen/Amtstue Alle. En 52-årig mand fra Ringsted var kørt i en personbil ad Nordre Ringvej mod sydvest. I lyskrydset ved Klostervangen/Amtstue Alle svingede han til venstre mod Amtstue Alle, men blev under svingningen påkørt på sin højre side af en modkørende personbil ført af en 37-årig mand fra Slagelse. Ingen af parter kom til skade ved uheldet, der dog forårsagede skade på de implicerede køretøjer. Den 52-årige kan forvente at høre nærmere fra politiet i anledning af uheldet.

Dement kvinde kørt hjem – Eriksvej, Ringsted

Kl. 10.49 fik politiet en henvendelse om en kvinde, der havde siddet foran Ådalsskolen i noget tid og i det hele taget virkede forvirret. Politiet fik kontakt til 62-årig kvinde fra Odense C, som var gået fra sit bosted på Fyn. Da der ikke var andre forsvarlige muligheder for at få kvinden retur til Fyn, måtte politiet ud på en køretur til Odense for at aflevere hende på sit bosted.

Mærkelige knald om natten – Odinsvej, Ringsted

Kl. 01.20 anmeldte en 41-årig mand fra Ringsted, at han netop havde hørt nogle høje lyde, der kunne minde om skud. Politiet kørte til området og fik kontakt til en vægter, som også havde hørt nogle høje lyde. Politiet fandt dog ikke nogen spor efter skudafgivelser, hvorfor det måske kunne være et køretøj, hvis udstødning kunne have afgivet disse “knald” i forbindelse med en kraftig acceleration. Der blev ikke foretaget yderligere i sagen.

Færdselsuheld – Vestmotorvejen, Ringsted

Kl. 17.58 overså en 54-årig mand fra Bulgarien, at der på motorvejen i det vestgående spor vest for Ringsted var opstået kø. Under kørslen i 2. vognbane med ca. 90 km/t påkørte han den forankørende personbil, der blev ført af 28-årig mand fra Aarhus V med ca. 50 km/t på grund af køen forude. Uheldsstedet blev afspærret med en skiltevogn, indtil de implicerede køretøjer var blevet flyttet ind i nødsporet. Kl. ca. 18.45 var bilerne flyttet og motorvejen atter farbar i alle spor. Ingen kom til skade ved uheldet.

Brandundersøgelse – Benløseparken, Benløse, Ringsted

Kl. 02.37 evakuerede brandvæsnet og politiet en opgang i en beboelsesejendom, efter at der var udbrudt brand i et elskab i kælderen. Branden blev hurtigt slukket, så de evakuerede beboere kunne komme retur til deres lejligheden. Branden var formentlig opstået ved en eller anden form for kortslutning og havde udviklet noget røg, så kælderen måtte luftes ud. Ingen kom til skade ved branden.

Øvej, Allindemagle, Ringsted: Kl. 03.05 – 40-årig mand fra Mørkøv sigtet for at tænde bål ved vandkanten til Gyrstinge Sø, hvor han var på natfiskeri.

Brandundersøgelse – Sørupvej, Sørup, Ringsted

Kl. 16.05 udbrød der brand i hovedbygningen på Sørup Herregaard. Ved branden var der flammer og røg ud ad vinduerne, ligesom branden bredte sig til etageadskillelsen mellem stueetagen og førstesalen. Kl. ca. 19.30 var branden slukket, og ingen var kommet til skade. Området blev afspærret, idet politiet skal foretage yderligere undersøgelser af brandstedet i et forsøg på at få fastlagt årsagen til brandens opståen.

Mistænkelig mand i bil – Kildemarken, Ringsted

Kl. 19.58 anmeldte pårørende til en 12-årig pige fra Ringsted, at hun kl. ca. 1200 ventede på bussen ved et stoppested på Kildemarken ved Kildebakken. En sølvfarvet bil med sort, nedslået kaleche kørte forbi, men bakkede tilbage, hvorefter føreren spurgte den 12-årige, om hun ville have et lift til et nærliggende supermarked. Den 12-årige ignorerede manden, som hun ikke kendte, og gik fra stedet, hvorefter manden kørte fra stedet i sin bil. Føreren af bilen blev beskrevet som: A: Mand, Afrikansk af udseende, 30-50 år, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Sort, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Kort, Talte: Dansk, Iført: mørk jakke og T-shirt, kørende i en personbil muligvis af mærket BMW.

Lokalpolitiet i Ringsted hører gerne fra personer, der enten har set bilen i området, eller som kan give oplysninger om føreren, så politiet kan få opklaret, om der i givet fald skulle ligge andre motiver end et tilbud om et lift bag mandens henvendelse til pigen. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Anholdelse – Forsøg på indbrud – Vollerslevvej, Ringsted – Køge

Kl. 23.35 kontaktede en opmærksom, 34-årig mand fra Ringsted politiet, fordi han undrede sig over et udenlandsk varebil, der kørte langsomt og søgende på vejene omkring anmelderens bopæl. Da føreren af varebilen opdagede, at anmelderen fulgte efter, blev hastigheden sat op. Bilen kørte ad Ringstedvej mod Ringsted, og politiet fik i Fjellebro kontakt til varebilen, der udramatisk blev standset. I den bulgarsk registrerede varebil var to mænd på 34 og 38 år fra Rumænien, som blev anholdt som mistænkte for enten at ville begå indbrud omkring anmelderens bopæl eller at have begået et indbrud et p.t. ukendt sted. Politiet fandt i bilen nemlig ud over diverse lommelygter arbejdshandsker, skruetrækkere og koben med malingsrester. Den ene anholdte havde danske penge på sig. Politiet forsøger nu at finde ud af, om de to anholdtes bl.a. kan knyttes til et indbrudsforsøg på Fluebæksvej, Benløse, Ringsted, kl. ca. 22.50, hvor en 26-årig kvinde overraskede to mænd på vej ind ad åbentstående altandør. Politiet skal fredag med hjælp fra en tolk have afhørt de to mænd, hvorefter anklagemyndigheden tager stilling til, om de skal løslades eller fremstilles i grundlovsforhør.

Indbrud i perioden
Tranevej, Ringsted
Fluebæksvej, Benløse, Ringsted
Vollerslevvej, Ringsted