Første etape af Nørregadeprojektet er snart færdigt, og fredag eftermiddag den 10. august åbner Sct. Bendtsgade for trafik.

Fredag den 10. august løfter Ringsted Kommune og Ringsted Forsyning sløret for arbejdet omkring rundkørslen ved Sct. Bendtsgade. Det betyder, at trafikken igen vil kunne køre mellem Sct. Bendtsgade og Sct. Knudsgade. Er man interesseret i at vide mere om første etape af Nørregadeprojektet, og hvad der kommer til at ske fremadrettet, afholder Ringsted Kommune og Ringsted Forsyning borgermøde den 25. august kl. 10.00 – 12.00 i Nørregade for alle interesserede.

Normalisering af buslinje 402
Åbningen af Sct. Bendtsgade betyder samtidig, at buslinje 402 igen kan køre ad sin normale rute. Der kan dog gå nogle dage inden linje 402 har genoptaget sin normale rute. Derfor opfordres borgerne til at holde sig orienterede på Movias hjemmeside, Rejseplanen eller DOT omkring bussens rute.

Foto: Ringsted Kommune