Har du også opgivet din have efter den tørreste sommer i årevis? I de 14 år, hvor DMI har beregnet tørkeindekset, har der aldrig været så mange tørkedage i løbet af et sommerhalvår som, der har været i år. Men fortvivl ikke.

Anlægsgartnerfirmaet Mapaw kan hjælpe dig med at få haven til at blomstre på ny. Uanset om du har fået lyst til at anlægge en ny terrasse eller få plantet en ny hæk, er der hjælp at hente.

Det kan også være din nuværende have trænger til en kærlig hånd i form af græsslåning, vedligeholdelse af bede og belægninger eller noget helt tredje. Så kan du med god grund tage fat i det lokale firma Mapaw, der vedligeholder udendørsområder hos private, firmaer og grundejerforeninger på hele Sjælland. Størrelsen på dit areal er heller ikke af betydning, og du vil få tilknyttet en fast mand til opgaven, som vil pleje din have professionelt og effektivt.

Læs mere om, hvad Mapaw kan tilbyde dig på deres hjemmeside.