Administrerende direktør i Plastmo, André Thomsen, søger nye udfordringer og har derfor opsagt sin stilling.

André Thomsen startede som elev i Plastmo for over 25 år siden og har i de seneste 8 år bestredet posten som administrerende direktør.

Fratrædelsen træder i kraft den 31. december 2018.

I første omgang vil bestyrelsesformand Karsten Due indtræde i stillingen som administrerende direktør og føre Plastmo videre sammen med den øvrige ledelse.

”Vi er kede af at skulle tage afsked med André, men har selvfølgelig forståelse for hans beslutning. André har været yderst værdsat hos Plastmo, og vi ønsker ham held og lykke med de nye udfordringer”, udtaler Karsten Due, Bestyrelsesformand i Plastmo A/S.

Om Plastmo
Plastmo udbyder et bredt produktsortiment inden for vandhåndtering og udemiljø, eksempelvis tagrender, tagløsninger, rækværk, dræn og faskiner.

Aktiviteterne drives fra lokationer i Danmark – blandt andet Ringsted, Norge og Polen. Plastmo producerer, sælger og distribuerer sine løsninger til trælaster og byggemarkeder i Norden og Østeuropa.

Plastmo ejes af det tyske familieejede selskab ACO. ACO-koncernen har en omsætning på 5,8 mia. DKK (2017) og beskæftiger cirka 5.000 ansatte over hele verden.

André Thomsen. Foto: Plastmo