Vind 2 billetter til en skøn aften i selskab med Lars Lilholt og band, hvor de vil optræde med deres storyteller-koncert “Kapitel 3”.

Storyteller-koncerten finder sted i Ringsted Kongrescenter den 24. oktober klokken 20.

I anledning af at Lars Lilholt kommer til byen, udlodder Dit Ringsted i samarbejde med Ringsted Kongrescenter 2 billetter til koncerten.

Ringsted Kongrescenter skriver følgende om koncerten:
“Lars Lilholts Storyteller-koncerter blev i sin tid startet som en mulighed for at høre hans sange i akustiske, intime, indendørs og afdæmpede versioner med de dertil hørende historier. For sangene er ikke grebet ud af den blå luft. De har alle tilknyttede underfundige fortællinger fra Lilholts efterhånden lange liv. I storytellerkonceptet er grundstammen fra Lilholt Band med i et intenst og stilfærdigt sammenspil, hvor der bliver givet plads til at lade instrumenterne tale i en skrøbelig balancegang mellem enkelhed og kompleksitet. Repertoiret bliver fra hele bagkataloget samt fra det nyeste album, som udkom i foråret 2018”.

Hvis du vil vinde billetter til denne skønne koncert, skal du deltage på Dit Ringsteds Facebookside.

Konkurrencen løber frem til søndag den 16. september, og mandag den 17. september trækker vi den heldige vinder, som har vundet 2 billetter.

Læs mere om koncerten her.

Pressefoto