ZBC Praktikcenter i Ringsted søger pr. 1. januar 2019 en instruktør, der brænder for elektronik og svagstrøm. Og det skal være en, der kan være med til at sikre at skolens praktikelever får en uddannelse i verdensklasse.

ZBC Praktikcentret arbejder for, at unge, der ikke har en ordinær praktikplads hos en arbejdsgiver, i stedet tilbydes et skolepraktikforløb, der er så tæt på et praktikforløb hos en arbejdsgiver som muligt.

Kan du være med til at gøre skolepraktikforløbet så virkelighedsnært som muligt?

Kvalifikationer:
Du kan besidde en stilling som fx: radio-tv-fagtekniker, elektronikmekaniker eller elektroniktekniker og har lyst til at arbejde med og uddanne fremtidens fagspecialister, og du har erfaring og kompetencer inden for området.

Som instruktør i ZBC Praktikcenter vil du få følgende roller:
Mester: Du skal stå for at organisere arbejdet i praktikforløbet. Det vil sige, at du skal sørge for planlægning i forhold til praktikmålene, virkelighedsnær undervisning og skolepraktikelevernes faglige udvikling.
Mentor: Du skal søge for at have en god dialog med skolepraktikanterne. Det indebærer blandt andet, at du skal mestre den svære samtale, samt at du kan hjælpe og vejlede praktikanterne, der hvor de er.
Læremester: Du skal være vejleder og pædagogisk mentor på skoleelevernes dannelsesrejse. Du skal være en rollemodel og være god til at motivere skolepraktikanterne fagligt.
Administrator: Der er dig, der har ansvaret for registrering af skolepraktikelevernes fravær, løn og personaleforhold. Det er også dig, der skal koble den enkelte skolepraktikelev med praktikmålet, og du skal afholde samtaler med skolepraktikeleven om hans/hendes faglige niveau.

ZBC Praktikcenter forventer, at du er uddannet med flere års praktisk erfaring med faget, og at du brænder for og har erfaring med oplæring og motivation af unge mennesker.

Det er en fordel, hvis du har kendskab til erhvervsskoler og skolepraktikarbejdet.

Jobbet giver:
– mulighed for at gøre en forskel for unge mennesker
– udfordringer og medindflydelse
– gode kolleger, der står klar til at hjælpe

Ansættelsesvilkår:
Der er tale om en fastansættelse på fuldtid og ZBC ser frem til at byde dig velkommen den 1. januar 2019 eller hurtigst muligt.

Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst.

Ansættelsesområdet er ZBC og primært tjenestested er vores uddannelsessted i Ringsted.

Som uddannelsesinstitution indhenter ZBC børneattest i forbindelse med en evt. ansættelse som skolepraktikinstruktør.

Ansøgningsfrist:
Ansøgningsfristen er søndag den 4. november 2018 – ansøgninger modtages ikke efter ansøgningsfristens udløb.

Ansættelsessamtaler afholdes løbende i ansøgningsperioden. Beslutning om ansættelse træffes først efter ansøgningsfristens udløb.

ZBC opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge stillingen, de lægger ved besættelsen af stillingen alene vægt på kvalifikationer og kompetencer.

Har du spørgsmål eller ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte:
Enor Servé Mujkanovic, områdeleder på mobil 2519 2808 eller på mail esmu@zbc.dk

Foto: ABW