Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Ringsted Kommune i tidsrummet fra den 17. oktober 2018 til den 30. oktober 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Færdselsuheld – Tinvej, Benløse, Ringsted

Kl. 21.45 rykkede politiet og brandvæsnet ud til et færdselsuheld, idet en forulykket bil var brudt i brand. Det viste sig, at en 18-årig mand fra Ringsted under kørsel ad Tinvej mod nordvest i en personbil havde mistet herredømmet over bilen i en svag højrekurve. Som følge heraf påkørte han et vejtræ. Hverken føreren eller to passagerer i bilen kom til skade og kunne selv stige ud af den. Kort efter udbrød der brand i bilen, som brændte delvist som følge af uheldet og de materielle skader, der skete i bilens front. Alle tre personer fra bilen blev kørt til kontrol på skadestuen i Slagelse, men var altså sluppet uskadt fra uheldet, hvor der ikke var andre trafikanter involveret.

Kanonslag med i skole – Præstevej, Benløse, Ringsted

Kl. 10.42 fik politiet en henvendelse fra personalet på en skole om, at en elev var blevet afsløret i at medbringe kanonslag i skolen. En lærer havde tilfældigt opdaget, at en 14-årig dreng fra Ringsted var i besiddelse af et kanonslag. Da eleven blev konfronteret med lærerens iagttagelser, indrømmede den 14-årige, at han midlertidigt havde givet endnu et kanonslag til en pige, som var i besiddelse af det, da også hun blev kontaktet af læreren. Politiet kunne således på skolen beslaglægge to ulovlige kanonslag med henblik på forsvarlig destruktion. Den 14-årige kunne på grund af sin alder under den kriminelle lavalder på 15 år ikke sigtes for overtrædelse af fyrværkerilovgivningen, men politiet har oprettet en sag, som den 14-åriges forældre og de sociale myndigheder efterfølgende underrettes om. Formålet med at medbringe kanonslagene i skolen kendes ikke.

Brandundersøgelse – Fredensvej, Ringsted

Kl. 10.22 var en 71-årig mand fra Ringsted i færd med at skære en metalbjælke over med en skærebrænder. Gløder fra overskæringen forårsagede antændelse af en gipsplade under metalbjælken, og ilden bredte sig lidt til noget tagpap. Andre tilstedeværende fik dog ilden slukket med en pulverslukker, så brandvæsnets opgave kom kun til at bestå i at kontrollere, om branden var forsvarligt slukket. Ingen kom til skade ved branden, der kun forårsagede mindre skader. Politiet har optaget rapport om branden og dens omstændigheder, da uheldet skete i forbindelse med et ansættelsesforhold, således at politiet skal vurdere, om nogen kan drages til ansvar for brandens opståen.

Mulig kidnapning? – Ahorn Alle, Ringsted

Kl. 11.50 slog en 46-årig mand alarm til politiet, fordi han i ventetiden ved et busstoppested og på nogen afstand havde set to personer fra en grålig bil nærmest tvinge en tredje person ind i køretøjet, som efterfølgende var kørt i retning mod Ringsted by. Politiet iværksatte med baggrund i anmeldelsen en større indsats, hvor mange patruljer blev sendt mod byen for at holde udkig efter køretøjet og personerne i den. Personbilen blev kl. ca. 12.15 fundet parkeret på p-pladsen syd for togstationen. I bilen var tre mænd på 18, 22 og 22 år alle fra Ringsted, som dog ikke ønskede at afgive nærmere forklaring om, hvad der var foregået på Ahorn Alle. Ingen så ud til at være i bilen mod sin vilje, og ved nærmere kontrol af de tre mænd fandt politiet den ene 22-årige i besiddelse af en pølsemandspose med knap 1 gram hash i. Han blev derfor sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer og fik hashen beslaglagt som bevis. Den 22-årige vil høre nærmere fra politiet, når sagen skal afgøres, og politiet indstillede indsatsen efter mistanke om noget, der kunne minde om en kidnapning.

Brandundersøgelse – Schandorphsvej, Ringsted

Kl. 08.19 undersøgte politiet flere skraldespande, som i løbet af natten var brændt af på en ukendt måde og af ukendt årsag. Branden i skraldespandene havde forårsaget mindre beskadigelser på en nærliggende garage på stedet.

Lokalpolitiet i Ringsted hører gerne fra personer, der har bemærket noget usædvanligt i området i løbet af natten mellem lørdag og søndag. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Spirituskørsel – Ringstedvej, Bjæverskov – Køge

Kl. 20.20 anholdt og sigtede færdselspolitiet en 45-årig mand fra Borup for spirituskørsel i en varebil. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol. Politiet inddrog hans førerret, da politiet forventer, at han vil blive frakendt førerretten, når analyseresultatet af blodprøven foreligger. Den 45-årige må derfor ikke længere køre bil.

Hærværk mod hegn/rude – Ringstedvej, Kvanløse, Holbæk

Kl. 01.56 fik politiet en henvendelse om, at en mand netop havde knust en rude og væltet et hegn. Fra stedet var løbet en ca. 25-årig dansk mand, som politiet ledte efter i området med flere patruljer, herunder en hundepatrulje, men desværre uden at finde ham. Hvad formålet med hærværket i øvrigt har været, har politiet således ingen oplysninger om.

Spirituskørsel / kørsel uden førerret – Klosterparks Alle, Ringsted

Kl. 13.09 anholdt og sigtede politiet en 26-årig mand fra Horsens for spirituskørsel i en varebil med tilkoblet påhængskøretøj i området ved Outlet-centret. Den 26-årige kunne ikke forevise et kørekort, da han i september havde fået inddraget sin førerret i forbindelse med en anden sag om spirituskørsel. Den 26-årige blev derfor også sigtet for kørsel uden førerret og fik udtaget en blodprøve, inden politiet løslod ham efter endt sagsbehandling.

Brandalarm aktiveret – Kildebæksvej, Vetterslev, Ringsted

Kl. 16.48 rykkede politiet ud til en privat adresse, hvor en røgalarm var blevet aktiveret hos et alarmselskab, så der var mistanke om ildebrand på stedet. Det viste sig dog at være en mindre alvorlig årsag, idet beboeren på stedet havde stegt bacon så meget, at røgalarmen var blevet aktiveret. Ingen var kommet til skade ved tilberedningen af baconen.

Brandundersøgelse – Kildevældet, Ringsted

Kl. 12.21 var der opstået en ildebrand i en entreen i en villa. Husets beboer fik selv slukket ilden inden brandvæsnets ankomst, men der opstod dog sod- og brandskader i entreen. Branden formodes at være opstået i en elinstallation og derefter bredt til sig brændbart materiale i entreen. Politiet skal undersøge brandstedet nærmere for at af- eller bekræftet den tese om brandens opståen. Ingen kom til skade ved branden.

Indbrud i perioden
Roskildevej, Ortved, Ringsted
Sjællandsgade, Ringsted
Graversensvej, Ringsted
Dalmosevej, Ringsted
Skovbakken, Ringsted,
Engen, Benløse, Ringsted
Klosterparks Alle, Ringsted
Diget, Ringsted