Har du lyst til at være en del af udviklingen på en stor erhvervsskole, der uddanner til fremtiden? ZBC er for øjeblikket i gang med en gennemgribende digitalisering af både undervisning og administration, herunder automatisering af flere administrative processer. I den forbindelse søger de en medarbejder til økonomiafdelingen.

Har du lyst til at arbejde med økonomi, samarbejde med skolens faglige ledere og ikke mindst udnyttelse af de digitale muligheder nu og i fremtiden? Så er du måske deres nye kollega i Økonomi på ZBC i Ringsted.

ZBC er i en fase, hvor deres opgaver og processer er under forandring, hvorfor de skal nytænke deres måde at arbejde på, gennem brug af bl.a. robotter og anvendelse af andre digitale muligheder. Arbejdet i stillingen kan indeholde opgaver inden for eksempelvis bank, afstemninger, bogføring, debitor, kreditor, moms og opfølgning på projekter. De sammensætter det konkrete stillingsindhold efter din profil.

Hvad kvalificerer dig?
– Du har en administrativ uddannelse samt erfaring med økonomi inden for offentlig administration.
– Du har en overbygning svarende til en akademiuddannelse.
– Du har stærke it-kompetencer i forhold til at arbejde med mange forskellige systemer, digitalisering og automatisering af administrative processer.
– Du skal turde udfordre vaner og traditioner og være handlingsorienteret.
– Du opbygger gode relationer, og det falder dig naturligt at indgå i samarbejde på tværs af organisationen.
– Du har er god til Navision og Excel.
– De forventer derudover, at du arbejder selvstændigt og er selvkørende. Du løfter dine opgaver og bidrager til at løfte teamets opgaver, og du tager ansvar for, at opgaverne løses korrekt og inden for deadline.

Arbejdet i en økonomiafdeling er ofte præget af korte deadlines og perioder med større arbejdsmængder. Du skal derfor kunne prioritere din tid i forhold til opgaveløsningen og samtidig forstå vigtigheden af at løse opgaven.

ZBC tilbyder
– En moderne arbejdsplads med gode kollegaer, der arbejder sammen i teams.
– Et job med udfordringer og indflydelse på jobindholdet.
– Flekstid så du har mulighed for en velfungerende hverdag.
– En mangfoldig og alsidig arbejdsplads med mange typer medarbejdere i alle aldre.

Ansættelsesvilkår
Stillingen er i gennemsnit på 37 timer pr. uge, og ansættelse sker pr. 1. februar 2019.

Ansættelsesområdet er ZBC, og tjenestestedet er som udgangspunkt i Ringsted.

Ansættelse og aflønning sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det Statslige Område samt i henhold til organisationsaftale med HK Stat.

Som uddannelsesinstitution indhenter de børneattest i forbindelse med en eventuel ansættelse.

Ansøgning
Ansøgningsfristen er torsdag den 6.12.2018, og ansøgninger modtages ikke efter ansøgningsfristen.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 50

ZBC opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge stillingen. De lægger alene vægt på kvalifikationer og kompetencer.

Søg jobbet her.

Foto: ABW