Oplev naturen autentiske udvikling med en smuk safari i Sydafrika
Sydafrika byder på nogle af verdens bedste safari-oplevelser, og drømmen om at komme helt tæt på løver, elefanter, giraffer og zebraer bliver til virkelighed her. Hvis du tager på en smuk safari i sydafrika kan du nyde de brede og lange savanner, hvor dyrene lever frit, og som besøgende sættes du ind i deres verden. Det er en helt speciel oplevelse, som ikke bare er mindeværdig, men samtidig opsigtsvækkende og afstressende.

Foto: Nyati Safari

Hvorfor vælge Sydafrika som rejsedestination?
Sydafrika er et af Afrikas rigeste lande, og det betyder, at nogle af de største handelsbyer på kontinentet er placeret her. Det er dog ikke ensbetydende med, at der ikke findes uspolerede og fantastiske naturfænomener som i resten af Afrika. Sydafrika byder nemlig på ekseptionelle safari-ture, som giver dig mulighed for at blive kastet ind i dyrenes vilde verden – fra sidelinjen hvor du kan observere i sikkerhed. Mobiler, elektronik og shopping er lagt på hylden til fordel for et intenst kik på, hvad naturens kræfter har skabt. Den rungende stilhed, som kun brydes af dyrenes kommunikation, er en afslapningsfaktor, der er svært at finde andre steder.

Se dyrene afspejle naturens kræfter på safari
At tage på safari kan for mange virke som en alternativ rejsemetode, men der er ingen, som siger, at safari ikke kan være lige så eksklusivt og lækkert som et ophold på badehotel ved stranden – det er blot ferie med et andet fokus. Hvis du vælger at tage på safari, må du være klar over, at ture, oplevelser osv. er baseret på dyrenes adfærd. Det betyder, at lodges eller camps er de mest benyttede overnatningsmetoder, men flere større rejsebureauer har kontakter til ejere af – og enkelte endda egne – overnatningssteder, som tilbyder alt det, der kan forventes af et safariophold. Nyati Safari er et dansk bureau, der har egen safari lodge, og herfra kan du opleve alt det, som naturen byder på.

Afrika er fyldt med fantastiske muligheder
De færreste overvejer Afrika, når det gælder en alsidig og samtidig tilpasningsvenlig rejsedestination, men Afrika alt det den moderne rejsende måtte ønske. De fantastiske safari-muligheder i Sydafrika er ikke det eneste, som Afrika byder på – det store kontinent vælter sig i muligheder, og derfor er kombinationsrejser særdeles populære. Det er muligt at kombinere både by, strand, safari og smuk natur, alt sammen for både voksne og børn. Hos Nyati Safari kan du få professionel og erfaren planlægning af din tur til Afrika.