Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Ringsted Kommune i tidsrummet fra den 12. november 2018 til den 20. november 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Mistænkelig mand – Sct. Hansgade, Ringsted

Kl. 13.35 fik politiet en henvendelse om en mistænkelig mand, der befandt sig på et pizzeria. Manden havde været inde i en nærliggende butik, hvor han måske havde taget en tusch. Kort efter var han pludselig også i besiddelse af haveredskaber, en vandkande og to cykelhjelme. Politiet kørte til pizzeriaet, hvorfra manden var forsvundet, og han blev heller fundet trods eftersøgning i Ringsted. Hvem manden var, og hvordan han var kommet i besiddelse af de anførte effekter, står således hen i det uvisse.

Røgudvikling ved pillefyr – Tjørnedalsvej, Slimminge, Ringsted – Køge

Kl. 18.51 rykkede brandvæsnet og politiet ud i anledning af røgudvikling i en garage. Det var blot et “tilbageløb” af røggassen fra et pillefyr, som var årsagen til røgen. Der havde ikke været egentlig ildløs, så opgaven var hurtigt løst for både brandvæsen og politiet. Ingen kom til skade ved hændelsen.

Brandundersøgelse – Valsømaglevej, Valsømagle, Ringsted

Kl. 21.19 var der udbrudt brand i beboelsesdelen på en ældre ejendom med flere bygninger. Branden blev dog hurtigt slukket af brandvæsnet, så branden nåede kun at forrette skader på det børneværelse, hvor den var opstået. De foreløbige undersøgelser tydede på, at en vasketøjskurv med tøj måske havde stået for tæt på en el-radiator, således at varmen fra radiatoren kunne have antændt tøjet. Brandstedet skal undersøges nærmere, og ingen personer kom til skade ved branden.

Fuld mand på sofaen – Sct. Knudsgade, Ringsted

Kl. 08.40 anmeldte en lokal kvinde, at en fuld mand var kommet ind ad hendes ulåste dør. Nu havde manden lagt sig til at sove på hendes sofa, så hun var flygtet ud i opgangen sammen med sine børn. Politiet fik vækket og bortvist en 52-årig mand fra Maribo, der blev henvist til at tage hjem for at sove rusen ud.

Narkokørsel – Ringstedvej, Bjæverskov – Køge

Kl. 16.00 anholdte og sigtede færdselspolitiet en 26-årig mand fra Køge for kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en personbil. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve.

Spirituskørsel, Ringstedvej, Lellinge, Køge

Kl. 10.50 sigtede og anholdt politiet en 65-årig mand fra Lellinge, der havde kørt i sin personbil i spirituspåvirket tilstand. Han fik udtaget en blodprøve, hvorefter han blev løsladt. Når resultatet af blodprøven foreligger, kan føreren forvente at høre nærmere fra politiet.

Færdselsuheld – Bragesvej / Huginsvej, Ringsted

Kl. 08.20 skete der et mindre alvorligt færdselsuheld, idet en personbil og en kabinescooter stødte sammen i krydset. En 67-årig mand fra Ringsted kørte med lav hastighed i en kabinescooter ad Bragesvej mod øst og tilsyneladende med sit blinklys aktiveret mod højre. En 68-årig mand fra Ringsted kørte i en personbil i samme retning og foretog svingning til højre ad Huginsvej, da han forventede, at føreren af kabinescooteren også ville svinge til højre. Uheldet skete, da føreren af kabinescooteren fortsatte ligeud trods tegngivningen til højre. Ingen kom til skade, og der skete yderst begrænset materiel skade ved sammenstødet.

Færdselsuheld – Nordre Ringvej, Ringsted

Kl. 21.16 var der sket et færdsuheld tæt ved rundkørslen, idet en bil havde påkørt et læskur ved et busstoppested. Det viste sig, at en 22-årig mand fra Ringsted havde accelereret måske lidt for voldsomt på vej ud af rundkørslen, således at han i det fugtige vejr havde mistet herredømmet over bilen. Han påkørte derefter læskuret ved busstoppestedet, men ingen personer kom til skade ved uheldet. Politiet ved ikke, om der opholdt sig personer ved busstoppestedet på uheldstidspunktet. En elektriker blev tilkaldt til at udbedre skader på en reklamesøjle med blotlagte elledninger. Ingen andre trafikanter var involveret i uheldet.

Uorden på stationen, Jernbanevej, Ringsted

Kl. 16.55 havde politiet modtaget flere henvendelser fra borgere, der havde følt sig generet af en forhutlet usoigneret mand, der sad i forhallen til stationen og råbte af de forbipasserende. Politiet sendte en patrulje til stedet, hvor de traf en 53-årig mand fra Århus, der blev formanet og bortvist fra stedet.

Sur kunde i kiosk – Jernbanevej, Ringsted

Kl. 22.05 slog personalet i en kiosk alarm, fordi en kunde var mistænkt for måske at ville stjæle noget fra butikken. Den mandlige kunde var blevet sur over beskyldningen og havde kastet en øl efter en ekspedient, der dog ikke blev ramt. Politiet fik kontakt til en 38-årig mand fra Bjæverskov, der blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen på grund af sin adfærd i kiosken. Politiet fandt ikke grundlag for hverken en tyveri- eller voldssag mod den 38-årige, der kan forvente at modtage en bøde som afgørelse på sagen.

Indbrud i perioden
Nordbæksvej, Kværkeby, Ringsted
Nørregade, Ringsted
Teglovnsvej, Ringsted
Nørretorv, Ringsted
Klosterparks Alle, Ringsted
Giesegårdsvej, Ringsted
Lavetten, Ringsted
Kildemarken, Ringsted