På ZBC Gourmetskolen afholdes der kurser for dig, der gerne vil kunne imponere i et køkken. Der holdes løbende kurser, og den 13. december kan du blive ekspert i chokolade.

På dette kursus arbejdes der med at fremstille chokolader af ægte belgisk chokolade. Du får viden om, hvordan du arbejder med ægte chokolade, og du får indsigt i fremstilling af eget fyld til dine chokolader. Slutteligt vil du få gode tips og tricks til dekoration af dine chokolader.

Der vil desuden blive serveret en let anretning, kildevand og et godt glas vin.

Du får selvfølgelig dine chokolader med hjem sammen med dit gourmetforklæde.

Før din tilmelding er gældende, skal du overføre kr. 375,- pr. deltager via MobilePay til 2252 4712 eller via Reg.nr.: 0216 Konto: 40 69 02 44 67. Overførslen skal mærkes ”Gourmetskolen” samt dit navn. Tilmeldningsfristen er den 10. december 2018.

Kurset afholdes på ZBC på Ahorn Allé 3-5 i Ringsted. Der vil være tydelig skiltning på dagen og lokaleinformation på infoskærmene. Kurset foregår fra klokken 17.00-20.30.

Deltager I to fra samme husstand, må I invitere en gæst med uden beregning.

Foto: ZBC