Det har aldrig været nemmere at få sit budskab ud til sine målgrupper gennem de mange kommunikationskanaler, der er til rådighed i dag. I dag er det især oplagt at supplere udsendelsen af en pressemeddelelse med en video, hvor budskabet bringes i en kort udtalelse. Udover at lægge videoen på din hjemmeside er det oplagt også at få budskabet ud på din virksomheds sociale medier. Sådan lyder rådet fra Added Value Communication.

I videoens følgetekst kan der linkes til den fulde pressemeddelelse, så de, der ønsker det, kan finde mere information. Men ved blot at se videoen på omkring ét minut, kan man få dagens budskab fra virksomheden. Nemt og enkelt.

Videoer kan:
– opbygge tillid
– visualisere dine pointer og eksempler
– skabe blikfang, vække følelser og tiltrække især mobilbrugerne.

En af de største barrierer for at komme i gang er frygten for, at det bliver alt for dyrt. Men det behøves det slet ikke at være. Added Values videoer optages og redigeres på mobiltelefon og kan produceres og uploades fra time til time. Så overvejer du om små, hurtige video-interviews kunne bruges til at sprede jeres budskaber, fx når I sender en pressemedelelse ud, så ring til Added Value på telefon 61 33 69 65 og hør, hvor enkelt og hurtigt det er at få produceret nogle korte, effektive videoer.

Du kan også tilmelde dig deres nyhedsbrev på deres hjemmeside og løbende få gode råd til at få presseomtale.

Foto: ABW