På Ringsted Festival 2018 var der fest i Latin Pavillon. Det lille festtelt sendte varme latinrytmer ud i hele Lystanlægget, og gæsterne havde uafbrudt fest dernede i alle 3 dage. Konceptet om mindre festtelte vil festivalen tage med sig på Ringsted Festival 2019.

Pamperhalle bliver mere autentisk og intimt – der bliver mere fokus på fest og god stemning, og mindre på store koncerter! Stedet skal tilbage til Pamperhalles ophav og DNA – nemlig den tyske folke- og oktoberfest. Festen gøres mere intens, og der kommer mere fokus på de nære oplevelser med kunstnerne i øjenhøjde.

Det Irske Telt laves om til en irsk pub. Der kommer stadig dine yndlingskunstnere fra Irland, og sørger for den fede musik. Men stedet bliver mere autentisk, intimt og stemningsbåret.

Derudover giver festivalen 80’erne deres helt eget “Eldorado”. Hvor du kan få kulørte drinks, danse på et glimtende dansegulv og skråle med på de fedeste 80’er-hits! Banker dit hjerte mere for dansk-toppen, så frygt ikke! Bakkens fantastiske “ølgod”-koncept adopteres til Ringsted Lystanlæg, hvor der fyres op for den vildeste dansktop-fest!

Udover flere tema-festtelte skal du selvfølgelig stadig have de vildeste koncertoplevelser. Anlægsscenen og Reaktoren bliver selvfølgelig i Lystanlægget, så du kan opleve en masse fede kunstnere!

Der er ikke længe til at de første kunstnere på Ringsted Festival bliver offentliggjort. Så hold øje på festivalens hjemmeside, hvor du allerede nu kan købe campingbilletter og billetter til festivalen.

Foto: IRJ