Per Wulff valgte mellem jul og nytår, at fortælle TMS Ringsted, at han vælger at opsige sin aftale og stoppe som assisterende træner for herreholdet efter denne sæson.

Et fuldtidsarbejde som pædagog med daglange vagter harmonerer ikke med et ass. trænerjob i en Ligaklub med minimum fire træninger og 1-2 kampe om ugen.

“Jeg har været super glad for jobbet som ass. træner og samarbejdet med Dalmose samt spillerne, men tingene skal også hænge sammen for mig, og den forpligtigelse jeg har overfor klubben. Derfor har jeg i god tid meddelt klubben og Christian, at jeg stopper med udgangen af denne sæson, således de har god tid til at finde min afløser”, fortæller Per Wulff.

Per Wulff har været omkring Herreholdet i de sidste 5 sæsoner – først som sportschef og sidenhen som ass. træner. Derudover har han med et fravær på et år også været cheftræner for klubbens daværende U16 og U18 herrehold. Så man kan sige, at Per Wulff har været med i en del år og været med til at præge TMS Ringsteds sportslige sammensætning og udvikling de seneste sæsoner.

Christian Dalmose udtaler: “Jeg har været og er fortsat super glad for samarbejdet med Per. Jeg kendte ikke Per, da jeg kom til klubben, men han har været en loyal ass. træner for mig i mine første år i klubben, hvor han har hjulpet med mange praktiske ting, for at jeg kom på plads. Han har også hjulpet med søgningen efter nye spillere, forberedelsen til kampe og assistancen undervejs i kampene, og så selvfølgelig den daglige træning.”

“Klubben har meget at takke Per for igennem et snart 7-årigt samarbejde, vi håber da også, at vi sammen med Per kan finde et håndboldjob i klubben, som kan forenes med Pers nuværende job”, udtaler formand Henrik Dudek sig.

Per er fortsat med omkring Herreholdet sæsonen ud, hvor det altoverskyggende mål er overlevelse i Håndbold Ligaen.

Den sportslige ledelse har således igangsat søgningen efter en kommende ass. træner for klubbens Herrehold.

Per Wulff. Foto: TMS Ringsted