Anton Bramming, der kom til TMS Ringsted ved starten af denne sæson fra Roskilde for at spille U18 og måske nogle 2. divisionskampe på herreholdets hold 2, har siden oktober spillet på førsteholdet. Nu har klubben indgået en 2-årig aftale med Anton.

Tingene har udviklet sig i en meget positiv retning, fordi Anton Bramming siden sin ligadebut i udekampen mod Skanderborg i starten af oktober har været en fast del af Ligaholdet til træning og kamp. Derfor har det også været helt naturligt, at TMS Ringsted har indgået en 2-årig aftale gældende fra 1. juli 2019 med den 18-årige meget tekniske og hurtige venstre fløj, selvom han rent faktisk kunne spille U18/19 næste sæson jf. de nye regler.

TMS Ringsted fortæller, at de nu er godt garderet ind på venstre fløj med Mads Dudek, Jakob Jessen og Anton Bramming. På nuværende tidspunkt er Jakob dog ude med en længerevarende skade.

Christian Dalmose udtaler: ”Jeg har været rigtig glad for at have Anton i 1. holdstruppen, hvor han går uimponeret og ydmygt til opgaven. Han har noget af det Bramming speed, som man ser i hans ældre brødre. Han er også teknisk og ret sikker i sine afslutninger, hvorfor jeg indimellem trods hans størrelse kan bruge ham som playmaker i angrebet, som jeg allerede har gjort i tidligere Ligakampe, hvis de går højt og forsøger at stresse os. Det gør det hele meget mere spændende.”

Anton Bramming selv udtaler: ”Jeg har været utrolig glad for min tid i TMS Ringsted. Det hele er gået rigtig stærkt, efter jeg startede i sommers på klubbens U18-hold, og siden oktober har været en fast del af 1. holdstruppen. Jeg føler, at jeg allerede nu har udviklet mig meget, og at jeg har fået så mange ligaminutter er selvfølgelig noget, som jeg er glad og stolt over. Holdkammerater, trænere og folk i og omkring hallen har taget super godt imod mig. Jeg nyder træningerne og samarbejdet med mine to fløjkollegaer Mads og Jakob. Derfor er jeg naturligvis rigtig glad for min 2-årige kontrakt og ser frem til samarbejdet med Christian Dalmose.”

TMS Ringsted indgår en 2-årig aftale med Anton Bramming. Foto: TMS Ringsted