Så blev det endelig vinterferie. Og vinterferien står i LEGO’s tegn hos Buddy Legetøj. Den røde løber er rullet ud, og Lego the Movie 2 har meldt sin ankomst i butikken, hvor du har flere muligheder for at vinde de fedeste præmier!

Foto: Buddy Legetøj.

Allerede nu kan du kigge forbi butikken og deltage i Lego the Movie 2 FIND 5 FEJL-konkurrencen, hvor den heldige vinder kan gå hjem med en af de nye æsker fra serien Lego the Movie.

MEN den dag, hvor I skal sætte kryds i kalenderen, er lørdag den 16. februar i uge 7. Her afholder Buddy Legetøj deres helt store event! Her har de virkelig kridtet banen op til en sjov og anderledes lørdag, og udover spændende konkurrencer disker de op med lækkerier som popkorn og saftevand.

Denne dag har du mulighed for at deltage i en konkurrence, hvor du kan vinde 2 stk af de eftertragtede biografbilletter til Lego the Movie 2. Derudover kan du være med i en LEGO byggekonkurrence, hvor de har sat den helt nye, mega seje LEGO MOVIEMAKER på højkant. Det er en af de nye æsker fra Lego the Movie 2, hvor man kan kan lave sine helt egne LEGO-film! De første 25 deltagere i byggekonkurrencen får en flot Lego the Movie 2 plakat med hjem!

Lyder det ikke spændende med den nye LEGO MOVIEMAKER? Så kan du netop denne dag fra kl. 10:30-12:30 kigge forbi butikken og prøve sættet. Det eneste, det kræver, er, at man medbringer sin telefon og har downloadet app’en: LEGO Movie Maker.

I hele uge 7 kan du desuden spare 25 % på Lego the Movie 2 æskerne, samt de nye minifigurer fra Lego the Movie 2 (allerede nedsatte varer undtaget) hos Buddy Legetøj.

Bliv klogere på LEGO MOVIEMAKER her.

Foto: Buddy Legetøj.