Marts måned byder på flere forskellige events i Ringsted Outlets butikker for både store og små og dem med en sød tand.

Lav fastelavnsris – helt gratis!
Indtil fastelavnssøndag den 3. marts kan børnene lave deres helt eget fastelavnsris. Saml pynt og godter i et udvalg af outletbyens butikker, blandt andet en maske, en fin vifte, en fastelavnskat og selvfølgelig hører der sig også lidt godter til. Riset udleveres i Lego Wear Outlet, så længe lager haves.

Pandekagedag i Zwilling Outlet
Tirsdag den 5. marts er det international pandekagedag, og det fejrer Zwilling fra kl. 14-17. Her vil du kunne smage pandekager bagt på en Demeyere pandekagepande, som er en nyhed i butikken. Derudover vil du hele dagen kunne spare 30 % ekstra på outletprisen på alle pandekagepander. Tilbuddet gælder kun på dagen den 5. marts.

Fødselsdag i Le Creuset Outlet
Onsdag den 6. marts fejrer Le Creuset butikken 11 års fødselsdag i Ringsted Outlet. Dette markerer butikken på dagen ved at servere boller og lagkage fra kl. 13-16. Hele dagen kan du spare 20 % ekstra på outletprisen på ALT i butikken (gælder ikke i forvejen nedsatte varer) samt være med i konkurrencen om en præmie til en værdi af 199,-

Wild Days
Den årlige forårskampagne vender tilbage den 29.-31. marts. Følg med lige her eller på Ringsted Outlets Facebookside.

Kom og lav dit eget fastelavnsris hos Ringsted Outlet. Foto: Ringsted Outlet.
Foråret står for døren i Ringsted Outlet, hvor der i marts er events for hele familien. Foto: Ringsted Outlet.
Del på sociale medier