Det er snart Valentinsdag og derfor den perfekte anledning til at sikre sig en fin kyssemund. Således kan du som medlem af Ofelia klub hos Aleris-Hamlet Ringsted få 20 % rabat på 1 ml Restylane til læber i hele februar.

Behandling med 1 ml filler: kr. 2.560,-
Normal pris kr. 3.200,-

Aleris-Hamlets dygtige og kompetente kosmetiske sygeplejesker sørger altid for at skabe et naturligt og smukt look, så dine læber bliver endnu mere uimodståelige.

Om behandlingen
Restylane til læber er en ”ikke-permanent filler”, som primært består af 98 % vand og 2 % hyaluronsyre. Hyaluronsyre findes naturligt i vores bindevæv og er i stand til at binde væske i huden og derved give fylde til læberne.

Med en læbeforstørrelse får du:
– Fyldige og større læber
– Fremhævet læbekanten
– Skabt en smuk amorbue
– Gjort mundvigene gladere
– Reduceret rygerynker omkring munden

Tilbuddet gælder kun behandling med 1 ml. Restylane til læber. Efterfølgende ml koster 2.600 kr. pr. ml. Tilbuddet kan kun benyttes af medlemmer i Ofelia klub i februar 2019. Booking af tider er efter først-til-mølle-princippet. Vær opmærksom på, at du før behandlingen skal til en obligatorisk forundersøgelse. Dette tilbud kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter eller værdikuponer. Hvis du ikke allerede er medlem af Ofelia klub, kan du melde dig ind her.

Book din tid her.

Foto: Aleris-Hamlet