Ny leder på Campusskolen er Kristina Fischer, der allerede er begyndt i sin nye rolle. Hun har tidligere været afdelingsleder og senest viceskoleleder på Campusskolen.

Kristina Fischer er Campusskolens nye skoleleder. Hun blev valgt som den stærkeste kandidat af et enigt ansættelsesudvalg. Kristina Fischer har været afdelingsleder og senest viceskoleleder på Campusskolen, og hun er torsdag den 7. februar tiltrådt i sin nye rolle som skoleleder.
Jesper Ulrich, skolecenterchef i Ringsted Kommune, siger:

”Kristina Fischer har et stort ledertalent, og hun har et meget stort hjerte for Campusskolens elever, forældre og medarbejdere. Nu får hun ansvaret for at lede en fantastisk skole videre. Jeg glæder mig meget til samarbejdet med Kristina om at skabe et solidt grundlag for de næste års udvikling for Campusskolen,” siger Jesper Ulrich, skolecenterchef i Ringsted Kommune.

Kristina Fischer siger:
”Jeg kender jo Campusskolen og de dygtige medarbejdere rigtig godt. Den høje faglighed og den gode ånd, der er på skolen, var en af mine største motivationer for at søge stillingen som skoleleder. Campusskolen har været i en flot udvikling siden dens opstart i 2012. Vores kerneopgave er at sikre elevernes faglige og sociale trivsel og udvikling, og jeg glæder mig meget til at tage vare på den opgave i et samarbejde med Campusskolens elever, forældre, lærere, ledelse og øvrige interessenter.

Kristina Fischer. Foto: Ringsted Kommune.