Under overskriften ”Sjælland – din karriere tæt på” deltager Ringsted Erhverv sammen med fem andre kommuner på Karrieredagene i Odense og København den 7. og 8. marts 2019. Her vil de slå et slag for de mange spændende karrieremuligheder i virksomhederne på Sjælland.

Det er første gang, at Ringsted Erhverv deltager i Karrieredagene, der er Danmarks største job- og karrieremesse. Omkring 8.000 studerende og nyuddannede besøger messen for at orientere sig om deres jobmuligheder og udvide deres kendskab til spændende arbejdspladser.

”Vi vil gerne være med til at åbne de unges øjne for de mange spændende karrieremuligheder i vores lokale virksomheder, og samtidig synliggøre at det er nemt at pendle hertil både fra Odense og København. Det bliver vigtigere og vigtigere at stå stærkt i konkurrencen om de bedst kvalificerede medarbejdere, og derfor gælder det om at fange de unges opmærksomhed” fortæller borgmester Henrik Hvidesten om baggrunden for initiativet – ”og på sigt håber vi selvfølgelig også, at nogle af dem bosætter sig her”.

Virksomheder, der har konkrete stillingsopslag, projektopgaver eller andre samarbejdstilbud til studerende og nyuddannede, er velkomne til at kontakte Ringsted Erhverv på efkcenter@ringsted.dk – så tager de dem med på messen og formidler dem til relevante kandidater.

Foto: ABW