Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Ringsted Kommune i tidsrummet fra den 28. januar til den 5. februar 2019.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Brand i varebil – Vestmotorvejen, Ringsted

Kl. 11.00 rykkede brandvæsnet og politiet ud til ildebrand i en bil på motorvejen i det østgående spor mellem Tuelsø og Ringsted. Branden var opstået i motorrummet på en varebil under kørslen, men den 64-årige mandlige ejer fra Hadsten nåede at få bilen henstillet i nødsporet, inden han uskadt kom ud af bilen. Branden og brandslukningsarbejdet medførte lukning af motorvejen i ca. 30 minutter, hvorefter en enkelt vognbane blev lukket op, inden brandsluknings- og oprydningsarbejdet var afsluttet kl. ca. 12.25. Føreren tilkaldte selv et bugseringsfirma til borttransport af den brændte varebil.

Mindre brand i fabriksbygning – Smålodsvej, Benløse, Ringsted

Kl. 14.39 rykkede brandvæsnet og politiet ud i anledning af en melding om brand i en fabriksbygning. Det viste sig dog mindre dramatisk end anmeldt, idet der kun var synlig røg fra produktionsapparatet på en frøbehandlingsfabrik. Varme fra produktionsapparatet havde formentlig antændt noget støv, så der udvikledes røg, men ingen egentlige flammer. Brandvæsnet forsøgte at få lokaliseret “arnestedet”, efter at politiet havde forladt fabrikken, idet politiet ikke fandt grundlag for at foretage sig yderligere.

Fuld mand på stationen – Ringsted Station, Ringsted

Kl. 19.31 modtog politiet en anmeldelse om, at en spirituspåvirket mand havde lagt sig i ventehallen på stationen. Han råbte af de forbipasserende og skabte utryghed på stedet. En patrulje kom frem til stedet, hvor de traf en 43-årig mand fra Århus, der blev formanet om at forholde sig roligt, og at tage næste tog videre. Der kom ikke yderligere anmeldelser fra stedet.

Bil beslaglagt efter kørsel uden førerret – Næstvedvej, Ringsted.

Kl. 03.40 sigtede politiet en 33-årig kvinde fra Ringsted for kørsel uden førerret, da hun kørte, selvom hun ikke havde generhvervet sin førerret efter en betinget frakendelse for narkokørsel. Den 33-årige havde kørt gentagne gange uden kørekort, hvorfor hendes bil blev beslaglagt med henblik på konfiskation. Kvinden accepterede beslaglæggelsen, og retten vil senere tage stilling til, om bilen kan konfiskeres.

Råbende mand – Jernbanevej, Ringsted

Kl. 15.49 anmeldte en 63-årig kvinde fra Glumsø, at en måske uligevægtig mand gik rundt i ventesalen på Ringsted station og råbte til tilfældige, at han ville slå dem ihjel. Hun fandt mandens adfærd meget utryghedsskabende. Politiet kørte til stedet og traf en 58-årig dansk mand med bopæl i Sverige, som politiet bortviste fra stedet. Manden var i øvrigt efterlyst af Nordjyllands Politi, som ønskede at få oplyst, hvor han boede. Han oplyste at være hjemløs, hvilket Nordjyllands Politi efterfølgende blev underrettet om. Den 58-årige blev ikke sigtet for noget i anledning af sin adfærd.

Færdselsuheld – Bragesvej, Ringsted

Kl. 17.45 fik politiet via alarm 112 melding om et færdselsuheld, idet en bilist havde påkørt en fodgænger. Politiet kørte til uheldsstedet og fik kontakt til en 21-årig kvinde fra Søborg. Hun var i en personbil kørt ad Bragesvej mod vest og videre ind i rundkørslen ved Næstvedvej, hvor hun i fodgængerfeltet for enden af Bragesvej ramte en 75-årig kvinde fra Ringsted. Hun gik i fodgængerfeltet i nordlig retning og var tilsyneladende blevet overset af bilisten, som nu kan forvente at høre nærmere fra politiet i anledning af uheldet. Fodgængeren slap fra uheldet med diverse småknubs.

Sur gratist i toget – Jernbanevej, Ringsted

Kl. 07.06 assisterede politiet DSB-personale med at fastlægge identiteten på en togrejsende, der ikke havde noget billet. På Ringsted station fik politiet kontakt til en 17-årig ung mand fra Vanløse, som var kørt med toget fra København mod Esbjerg uden billet. DSB udstedte en kontrolafgift til ham, hvilket bevirkede, at han begyndte at slå effekter ud af hænderne på den 44-årige kvindelige DSB-ansatte, ligesom han skubbede til togpersonalet. Politiet sigtede ham derfor for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen på grund af adfærden over for togpersonalet. En kvindelig medrejsende, som havde været i selskab med den 17-årige, og som ifølge DSB havde oplyst falsk navn, var forsvundet fra toget ved politiets ankomst. Den 17-årige kan nu forvente at høre nærmere fra både DSB og politiet i anledning af morgens togrejse.

Færdselsuheld – Bengerds Alle / Abelsvej, Ringsted

Kl. 10.59 kørte en 68-årig kvinde fra Ringsted i en personbil ad Abelsvej mod øst frem mod krydset ved Bengerds Alle, hvor hun af ukendt årsager fortsatte ligeud i stedet for at svinge til højre. Hun kørte derfor med lav hastighed ind over et græsareal og ramte til sidst en lygtepæl. Der skete ingen skade på hverken hendes bil eller lygtepælen. Politiet skønnede den 68-årige lidt konfus og bragte hende til kontrol hos sin læge, da hun ikke kunne forklare nærmere om årsagen til uheldet. Ingen andre trafikanter var impliceret i kurset.

Spirituskørsel – Ringstedvej, Gudmandstrup, Svinninge – Holbæk

Kl. 14.51 anholdte og sigtede politiet en 40-årig mand fra Svinninge for spirituskørsel i en varebil. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol.

Indbrud i Perioden

Holbækvej, Benløse, Ringsted
Frejasvej, Ringsted
Bjergvej, Kværkeby, Ringsted