Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Ringsted Kommune i tidsrummet fra den 4. februar til den 12. februar 2019.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Påkørsel af person – Jystrup / Ringsted

Kl. 07.44 fik politiet et opkald fra en 63-årig mand fra Kirke-Såby, der havde påkørt en 13-årig dreng fra Jystrup. Den 63-årig mand kom kørende med 20-25 km/t mod syd ad Skjoldenæsvej, hvor den 13-årige løb langs vejen i samme retning. Da drengen skulle nå bussen fra modsatte side af vejen, krydsede han vejen lige foran personbilen uden at orientere sig bagud. Drengen blev tilset af en ambulance, men havde kun overfladiske skrammer. I samråd med drengens mor, blev det derfor besluttet, at han ikke skulle køres til skadestuen, men i stedet blev han kørt hjem af sin mor.

To indbrudstyve anholdt – Nordrupvej, Mulstrup, Ringsted

Kl. 08.53 fik politiet en anmeldelse om, at to personer var brudt ind i garagen til en landejendom, men de var nu kørt fra stedet i varebil. Flere patruljer blev sendt til stedet for at finde bilen. En patrulje fandt frem til bilen, der blev standset på Turøvej i Ringsted. Bilen blev ført af en 37-årig mand fra Haslev og på passagersædet sad en 24-årig mand fra Vordingborg. I bilens baggagerum fandt politiet koster fra indbruddet i form af ridesadler, ski, en moutainbike og en kuffert med vin.

De to mænd kunne umiddelbart godt erkende at have begået indbruddet. De blev begge sigtet og anholdt. Den 37-årige fører havde fået inddraget sin førerret p.g.a. narkokørsel og havde kørt flere gange uden førerret. Hans bil blev derfor beslaglagt med henblik på konfiskation, hvilket han accepterede. Retten vil senere tage stilling til, om bilen skal konfiskeres. De to indbrudstyve blev afhørt til sagen og blev efterfølgende løsladt. De vil senere blive indkaldt til et retsmøde, når sagen skal afgøres. De forurettede fik de stjålne ting tilbage.

Færdselsuheld – Nordre Ringvej / Vestmotorvejen, Ringsted

Kl. 10.01 var der sket et færdselsuheld på afkørselsrampen til afkørsel 36 Ringsted N fra Vestmotorvejens østgående spor. En 44-årig mand fra Brabrand havde under kørsel på rampen i sin personbil for sent opdaget, at trafikken foran ham ved lyskrydset ved Nordre Ringvej holdt stille. Han påkørte derfor bagenden af den standsede varebil foran, som var ført af en 26-årig mand fra Slagelse. Uheldet medførte spærring af afkørslen frem til kl. ca. 11.00, hvor de to implicerede biler var blevet bugseret bort fra uheldsstedet. Ingen kom til skade ved sammenstødet.

Brand i varebil – Vestmotorvejen, Ringsted

Kl. 11.00 rykkede brandvæsnet og politiet ud til ildebrand i en bil på motorvejen i det østgående spor mellem Tuelsø og Ringsted. Branden var opstået i motorrummet på en varebil under kørslen, men den 64-årige mandlige ejer fra Hadsten nåede at få bilen henstillet i nødsporet, inden han uskadt kom ud af bilen. Branden og brandslukningsarbejdet medførte lukning af motorvejen i ca. 30 minutter, hvorefter en enkelt vognbane blev lukket op, inden brandsluknings- og oprydningsarbejdet var afsluttet kl. ca. 12.25. Føreren tilkaldte selv et bugseringsfirma til borttransport af den brændte varebil.

Mindre brand i fabriksbygning – Smålodsvej, Benløse, Ringsted

Kl. 14.39 rykkede brandvæsnet og politiet ud i anledning af en melding om brand i en fabriksbygning. Det viste sig dog mindre dramatisk end anmeldt, idet der kun var synlig røg fra produktionsapparatet på en frøbehandlingsfabrik. Varme fra produktionsapparatet havde formentlig antændt noget støv, så der udvikledes røg, men ingen egentlige flammer. Brandvæsnet forsøgte at få lokaliseret “arnestedet”, efter at politiet havde forladt fabrikken, idet politiet ikke fandt grundlag for at foretage sig yderligere.

Fuld mand på stationen – Ringsted Station, Ringsted

Kl. 19.31 modtog politiet en anmeldelse om, at en spirituspåvirket mand havde lagt sig i ventehallen på stationen. Han råbte af de forbipasserende og skabte utryghed på stedet. En patrulje kom frem til stedet, hvor de traf en 43-årig mand fra Århus, der blev formanet om at forholde sig roligt og at tage næste tog videre. Der kom ikke yderligere anmeldelser fra stedet.

Bil beslaglagt efter kørsel uden førerret – Næstvedvej, Ringsted.

Kl. 03.40 sigtede politiet en 33-årig kvinde fra Ringsted for kørsel uden førerret, da hun kørte, selvom hun ikke havde generhvervet sin førerret efter en betinget frakendelse for narkokørsel. Den 33-årige havde kørt gentagne gange uden kørekort, hvorfor hendes bil blev beslaglagt med henblik på konfiskation. Kvinden accepterede beslaglæggelsen, og retten vil senere tage stilling til, om bilen kan konfiskeres.

Indbrud i perioden

Ludvig Holbergsvej, Benløse, Ringsted
Egerupvej, Bringstrup, Ringsted
Huginsvej, Ringsted
Næstvedvej, Ringsted
Bækkevej, Benløse, Ringsted.