Efter 11 år på posten som storkredsformand for Liberal Alliance takkede Erhardt Mogensen, bosat i Ringsted, af som Storkredsformand for Sjællands Storkreds på netop overståede generalforsamling. Den afgående formand har dog takket ja til at blive siddende i bestyrelsen endnu et år. Nyvalgt storkredsformand er Mai Huniche fra Slagelse, som frem til generalforsamlingen var næstformand.

I forlængelse af sin rolle som Storkredsformand har Erhardt Mogensen i alle årene siddet i Liberal Alliances Hovedbestyrelse og i en periode ligeledes partiet forretningsudvalg, sammen med blandt andet partileder Anders Samuelsen. I over et årti har han været en gennemgående figur for de lokale LA´ere på Sjælland og har spillet et stor og vigtig rolle intern i partiet. Det blev også understreget, da Erhardt på partiets landsmøde i 2018 blev tildelt prisen “Årets Carl”, en ildsjælepris, der hvert år uddeles til et medlem, som har gjort en helt særlig indsats for medlemmer, kandidater og parti.

I Liberal Alliance er Storkredsen det organisatoriske organ, der støtter og samler lokalforeninger og kandidater i forhold til folketingsvalg, regionsrådsvalg og foreningsdrift. Som ny storkredsformand overtager Mai Huniche driftsansvaret for storkredsen og støtten til de 14 lokalforeninger og desuden pladsen i Hovedbestyrelsen for Liberal Alliance.

Billedet er fra Liberal Alliances Landsmøde 2018 og viser Erhardt Mogensen få overrakt “Årets Carl” af partiformand Leif Mikkelsen. Foto: Liberal Alliance.