Hos Tofft Gardiner kan de levere gardinløsninger til et hvert behov:
– Lamelgardiner
– Rullegardiner
– Mørklægning
– Plisségardiner
– Up/Down løsninger
– Persienner
– Gardinlængder
– Og meget mere.

Få mere inspiration og et godt tilbud ved at bestille Toffts Gardinbus til et besøg. Ring på tlf. 57 61 11 25 og hør nærmere.

Toffts Gardinbus kører på hele Sjælland og leverer gardiner til private og erhverv. Gardinbussen er et gratis og uforpligtende tilbud til dig, der har brug for hjælp til at finde den rette vinduesudsmykning. Det kan nemlig være svært at vælge de helt rigtige former, designs og farver nede i butikken, langt væk fra det rum hvori de skal placeres.

Med Gardinbussen fragtes et udvalg af butikken hjem til dig, sådan så du har muligheden for at se, hvordan de forskellige muligheder helt præcist tager sig ud i rammerne af dit hjem. Med Gardinbussen kører en professionel rådgiver, som kan tage mål og vejlede. Finder I sammen frem til en løsning, får du et tilbud på stedet. Det er nemt og ligetil.

Foto: Tofft Gardiner
Foto: Tofft Gardiner