Hver mandag mellem klokken 10 og 11.30 er der ’sjov og ballade’ i Sognegården for børn og barnlige sjæle. ’Legestue i Sognegården’ er sang, dans og leg, men det er også spændende fortællinger og musik for børn i alderen 1-3 år.

Udgangspunktet for ’Legestue i Sognegården’ er glæde. Formålet er, at deltagerne skal gå fra Sognegården med et smil på læben og en glad fornemmelse i maven. Og det giver utvivlsomt en stor glæde at synge, danse og lege. Det er faktisk svært at være sur og trist, når man synger og/eller danser.

Der har jævnligt været forespørgsel på aktiviteter for børn mellem 1 år og 3 år. Nu er muligheden der, så hiv fat i dit barn, eller søsters/brors barn eller dine børnebørn og mød op mandag formiddag til sang, dans, musik og gode fortællinger i Sognegården på Klostervænget. Bagefter de fornøjelige udfoldelser er det muligt at spise sin medbragte mad sammen med de andre børn og voksne.

Praktisk info
– Det er gratis at deltage
– Der er ingen tilmelding, man møder bare op om mandagen kl. 10.
– Det er sognemedhjælper Kitzi Lindberg, der styrer løjerne.

Det foregår i
Sognegården
Klostervænget 2A
4100 Ringsted.

Legestue i Sognegården.