Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Ringsted Kommune i tidsrummet fra den 8. marts til den 19. marts 2019.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Drak øl i bilen – Ørslevgade i Ringsted

En opmærksom borger ringede kl. 16.42 til politiet og fortalte, at han havde set to mænd sidde i bilen og drikke øl. Borgeren, en 40-årig mand fra lokalområdet, havde set de pågældende personer drikke mindst to øl i bilen, og borgeren frygtede nu, at de snart ville starte bilen og køre derfra i påvirket tilstand.

Politiet kørte derfor ud til stedet og traf ejeren af bilen, som rigtigt nok fortalte, at han havde drukket to øl, og at han derfor ville vente med at køre derfra. Politiet vil gerne takke borgeren for at anmelde sine observationer.

Muligt butikstyveri – Roskildevej, Ringsted

Kl. 13.30 ringer anmelder ind og fortæller, at hans arbejdsplads, Hubertushuset i Ringsted, muligvis har vært udsat for butikstyveri. To mænd indfandt sig i forretningen, og medarbejderne observerede mistænkelig adfærd. Den ene af de ansatte stoppede mændene, og her tabte en af mændene varer fra butikken til en værdi af 15.000 kroner. Varerne var gemt under mændenes jakker, og de stak af fra stedet kørende i en sort Opel Grandland. Personalet er ikke sikre på, om mændene har nået at få andre varer ind under jakkerne, og derfor vil politiet gerne tale med dem.

De to mænd beskrives som: østeuropæisk af udseende og kraftig af bygning. Politiet vil gerne tale med borgere, der har set de to personer på pågældende tidspunkt, eller andre, der har oplysninger i sagen.

Færdselsuheld / spirituskørsel – Korsevænget, Ringsted

Kl. 04.58 var der sket et færdselsuheld, idet en personbil havde påkørt et hegn og var kørt ind i en have. Politiet kørte til uheldsstedet, hvor en spirituspåvirket, 33-årig mand fra Ringsted blev truffet ved den forulykkede bil. Han blev anholdt og sigtet for spirituskørsel, da en alkometertest bekræftede mistanken om spirituspåvirkningen. Efter udtagelse af en blodprøve og afhøring til sagen løslod politiet den 33-årige, der var forulykket i bilen i et solouheld.

Social dumping aktion – Ringsted

Kl. 10.23 foretog politiet i samarbejde med Skattestyrelsen, Arbejdstilsynet og Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI) en aktion mod social dumping på en byggeplads i Ringsted. Her traf politiet en 50-årig mand fra Ukraine, der ikke havde en gyldig arbejdstilladelse i Danmark. Han blev anholdt og taget med til politistationen, hvor hans sag vil forsøges afgjort med en bøde, administrativ udvisning og et indrejseforbud, hvilket sker i samarbejde med Udlændingestyrelsen. Politiet skal nu undersøge, hvorvidt der er grundlag for starte en sag mod ukrainerens arbejdsgiver.

Aquaplaning årsag til uheld – Vestmotorvejen, Ringsted

Kl. 17.23 kørte en 27-årig kvinde på Vestmotorvejen i østlig retning. Kort efter afkørsel 36 ved gangbroen kørte den 27-årige igennem en større vandpyt, hvor hun mistede herredømmet over sin bil, der kørte langs autoværnet og slingede ind over vejen og retur. Ingen personer kom til skade ved uheldet, og ingen andre biler blev ramt af den slingrende bil. På Vestmotorvejen i vestlig retning kørte en 25-årig kvinde fra Ringsted, der oplevede at få jord og sten på sin forrude. Hun ringede derfor til politiet, idet hun mente, at der var blevet kastet noget ned fra gangbroen. Politiet forbandt de to anmeldelser og konkluderede, at der var tale om jord og småsten, der var blevet kastet over i den modkørendes vejbane som følge af uheldet. Der skete umiddelbart ingen skader på den 25-åriges bil.

Flere færdselsuheld – Vestmotorvejen, Ringsted

Kl. 07.02 fik politiet den første anmeldelse om et færdselsuheld på motorvejen omkring afkørsel 36 Ringsted N i det østgående spor. En 26-årig kvinde fra Slagelse kørte i sin personbil med ca. 80 km/t i tæt trafik og med en lavtstående sol som modlys under kørslen. Hun bremsede op på grund af trafikken foran, hvilket en 30-årig mand fra Korsør i en personbil overså. Han påkørte derfor bagenden af den 26-åriges bil, som blev skubbet over i autoværn og standsede delvist på tværs af en vognbane. Der var således kun et enkelt spor farbart, så trafikken skabte hurtigt en kø.

En 50-årig mand fra Kalundborg standsede på grund af køen, men blev kort efter påkørt af en personbil ført af en 22-årig mand fra Slagelse. Dette uheld blev straks efter efterfulgt af endnu et uheld, idet en 49-årig mand fra Slagelse også standsede på grund af kødannelsen. Den 49-årige blev bagfra påkørt af en anden bilist, der dog kørte fra stedet uden at deltage i de foranstaltninger, som uheldet gav anledning til.

Ingen kom til skade ved de tre sammenstød i morgentrafikken, hvor afviklingen af kødannelsen varede frem til kl. ca. 0900, idet bugseringskøretøjer også skulle plads til borttransport af de havarede køretøjer.

Færdselsuheld / spirituskørsel – Østre Ringvej / Roskildevej, Ringsted

Kl. 12.16 rykkede politiet ud til et færdselsuheld, hvor en knallertkører havde påkørt en mast til lyssignalet i vejkrydset Østre Ringvej-Roskildevej. Det viste sig, at en 44-årig mand fra Ringsted i spirituspåvirket tilstand kørte på en 30-knallert i sydlig retning, da han af ukendte årsager ramte masten i lyskrydset. Politiet sigtede ham for spirituskørsel og foretog en kortvarig anholdelse af ham i forbindelse med udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol. Hans knallert blev indbragt til en politistation til nærmere undersøgelse, idet politiet havde mistanke om, at den kunne være konstruktivt ændret. Den 44-årige kan forvente at høre nærmere fra politiet, hvilket en 57-årig mand fra Køge måske også kan forvente, da han er ejer af den knallert, som den 44-årige kørte på i forbindelse med uheldet.

Butikstyverier – Klosterparks Alle, Ringsted

Kl. 12.07 kørte politiet til outletcentret, hvor to unge mænd blev tilbageholdt af vagter, da de var mistænkt for at have begået butikstyverier i centret. Politiet fik kontakt til to unge mænd på 16 og 17 år fra Slagelse, som var i besiddelse af tyvekoster fra tre butikker i centret. De havde i en outdoor-forretning stjålet en jakke og strømper til 2575 kr., underbukser fra undertøjsbutik for 350 kr. samt bukser og en skjorte fra en herretøjsbutik til 640 kr., så politiet sigtede dem for de tre butikstyverier. Afhøring af teenagerne blev overværet af deres respektive mødre, som politiet havde tilkaldt til stedet. De sociale myndighederne er også blevet underrettet om sagerne mod de to unge mænd, som begge kan forvente at høre nærmere fra politiet i anledning af sigtelserne.

Indbrud i perioden

Sjællandsgade, Ringsted