Nyd den skønne forårsluft og få smil på læben sammen med kollegaerne i Cyklistforbundets maj-kampagne VI CYKLER TIL ARBEJDE. Gør det på den smarte citybike, den gamle havelåge, den hurtige el-cykel eller den fancy mountainbike. Alle cykler er velkomne i dysten om flest cykeldage og attraktive præmier.

– Cyklen kan noget, som hverken bilen, bussen eller toget kan. Den vækker dig om morgenen. Den giver dig dagens motion. Den giver dig ro til at klare tankerne efter en lang dag. Med cyklen får du overskud i hverdagen. Det er ikke så sært, at forskere har kåret cyklister til de gladeste pendlere, siger direktør i Cyklistforbundet, Klaus Bondam.

VI CYKLER TIL ARBEJDE har været arbejdspladsernes årlige motionskampagne siden 1998. Sidste år deltog næsten 60.000 medarbejdere fra mere end 2.000 virksomheder landet over. Nu er tilmeldingen til årets kampagne åben. Alle kan være med, og alle dage på cyklen tæller uanset, om du cykler kort eller langt, om du cykler hver eller hver tredje dag, om du cykler til bus eller tog eller blot den ene vej.

– VI CYKLER TIL ARBEJDE handler ikke om at cykle længst eller hurtigst. Det handler om at være med, om fællesskab og gode oplevelser. Kampagnen er for alle, uanset om man er erfaren cyklist eller debutant, hvor det at gøre det sammen kan være en sjov og motiverende genvej til dagens motion, siger Klaus Bondam.

Tilmeld dig og dit hold på www.vcta.dk. Her kan du også se årets mange præmier. 26. april er sidste frist for tilmelding.

Læs mere om VI CYKLER TIL ARBEJDE her.

Foto: ABW