Ringsted Kommune har ansat en ny chef for Vej- og Ejendomscentret. Det bliver 51-årige Vibeke Vedel, der kommer fra en stilling som centerchef i Københavns Kommunes Teknik- og Miljøforvaltning.

Ringsted Kommunes nye centerchef for Vej- og Ejendomscentret bliver Vibeke Vedel. Stillingen som chef for Vej- og Ejendomscentret blev ledig, da Kenni Nielsen forlod Ringsted Kommune for at blive Rigspolitiets centerchef for facility management. Vibeke Vedel har 12 års erfaring fra den kommunale sektor, senest som chef for Center for Bydækkende Drift i Teknik- og Miljøforvaltningen i Københavns Kommune. Hun har også tidligere været i bl.a. Rambøll og COWI.

Ringsted Kommunes Vej- og Ejendomscenter er blandt andet i gang med flere store anlægsprojekter, for eksempel anlæggelsen af et nyt Sundhedshus, en udvidelse af Ringsted Sportcenter og udvikling af Sjællands største nye erhvervsområde. De projekter skal Vibeke Vedel være med i.

Tine Christiansen, direktør for de tekniske områder i Ringsted Kommune, glæder sig til at byde Vibeke Vedel velkommen til Ringsted.

”Vibeke Vedel har solid erfaring fra Danmarks største tekniske forvaltning, og jeg er sikker på, at hun er den rigtige chef til at føre de projekter sikkert i mål. Hun har gennem ansættelsesprocessen vist stor faglig indsigt, og som leder kommunikerer hun tydeligt,” siger Tine Christiansen.

Vibeke Vedel har første arbejdsdag i Ringsted Kommune den 23. april, og hun ser frem til de nye udfordringer.

”Jeg glæder mig til at møde alle medarbejdere, ledere og kollegaer og komme igang med både de spændende udviklingsprojekter i kommunen og den daglige drift. Jeg ser frem til samarbejdet med politikere, borgere og medarbejdere om at skabe helhedsorienterede og holdbare løsninger på vej- og ejendomsområdet,” siger Vibeke Vedel.

Privat bor hun i Humlebæk, er gift og har tre børn.

Vibeke Vedel. Foto: Ringsted Kommune.