Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Ringsted Kommune i tidsrummet fra den 5. april til den 16. april 2019.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Butikstyveri – Klosterparks Alle, Ringsted

Kl. 12.20 fik politiet en anmeldelse fra en vagt, som havde tilbageholdt en udenlandsk mand efter mistanke om, at han havde stjålet en frakke. Politiet fik kontakt til en 34-årig mand fra Georgien, som blev anholdt som mistænkt for butikstyveri af en frakke på udsalg til en værdi af 559 kr. En medarbejder i en anden butik end den butik, hvor frakken blev stjålet, undrede sig over, at manden rev prismærket af og spurgte andre steder efter en bærepose. Videoovervågning viste, at frakken blev stjålet ved at gemme den under mandens egen jakke, da han forlod butikken uden at betale for den. Georgieren blev løsladt til senere retsforfølgning i Danmark. Efterfølgende var en af politiets forebyggelsesmedarbejder fra politistationen i Ringsted i outletcentret for at tale med ansatte i butikkerne om mulighederne for præventive foranstaltninger for at undgå butikstyverier.

Brandundersøgelse – Ahorn Alle, Ringsted

Kl. 01.32 fik politiet via alarm 112 melding om, at der var ildebrand i nogle affaldscontainere i et skur ved en beboelsesejendom. Ved politiets ankomst havde brandvæsnet fået slukket branden i flere containere. Branden havde ud over flere containere også forrettet skade på selve skurets vægge og taget. De biler, der var parkeret tæt på brandstedet, havde ikke fået noget skader som følge af varmeudviklingen fra branden. Ingen personer var kommet til skade ved branden. Politiet undersøgte brandstedet nærmere i et forsøg på at finde frem til årsagen til brandens opståen. Der var ikke umiddelbart nogen naturlig forklaring på årsagen, hvorfor politiet arbejder ud fra en tese om, at branden kan være påsat. Politiet er opmærksom på, at der søndag aften kl. 23.53 også var en mindre brand i en enkelt container i samme affaldsskur, og undersøger, om der kan være en form for sammenhæng i brandene med hensyn til f.eks. brandårsagen.

Narkopåvirket fører med kokain i bilen – Køgevej, Ringsted

Kl. 01.50 standsede politiet en bil, der blev ført af en 34-årig mand fra Ringsted. Han forklarede, at han havde taget kokain i løbet af aftenen. I bilen fandt politiet en lille pose med hvidt pulver, som føreren sagde var hans kokain. Den 34-årige blev sigtet og anholdt. Med i bilen var en 19-årig mand fra Ringsted, der sagde, at han havde røget hash. Han blev derfor sigtet for lov om euforiserende stoffer og visiteret. Han blev ikke fundet i besiddelse af narko eller andet ulovligt, så politiet frafaldt sigtelsen imod ham. Den 34-årige fik udtaget en blodprøve, hvorefter han blev løsladt. Han vil høre nærmere fra politiet, når resultatet af blodprøven er kommet.

Fører påvirket af narkotika – Sorøvej, Ringsted

Kl. 15.27 ringede en bekymret borger til politiet, fordi han havde set en mand sidde og sove i en bil, der var tændt. Derfor sendte politiet en patrulje ud for at sikre sig, at det ikke var en person, der havde intentioner om at køre i påvirket tilstand. Patruljen traf en 47-årig mand fra Ringsted, der blev skønnet påvirket af euforiserende stoffer. Manden blev testet med et narkometer, der viste positiv for kokain. Derfor blev han anholdt for forsøg på at køre bil påvirket af euforiserende stoffer, han blev taget med til sygehuset for at få udtaget en blodprøve og er nu sigtet i sagen. Manden blev kort efter løsladt fra politiets varetægt.

Brand i container – Ahorn Alle i Ringsted

Kl. 23.53 kontaktede brandvæsnet politiets vagtcentral for at fortælle, at der var brand i en container. Det formodes, at nogle beboere på stedet har smidt en tændt cigaret ud med noget affald, der har antændt containeren. Der steg kraftig rød op fra stedet, men der var ingen fare for brandudbredelse, og ingen personer kom til skade ved branden.

Indbrud i perioden

Torvet, Ringsted
Søgade, Ringsted
Smålodsvej, Benløse, Ringsted