Benløse IF er klar til at byde fodboldglade børn velkommen til en spændende, anderledes og udfordrende uge med DGI’s fodboldskole i sommerferien. Tilmeldingen er åben.

Der bliver masser af muligheder for at træne både teknik og tempo, når Benløse IF i uge 31/32 holder fodboldskole. Tilmeldingen er åben, og det er med at være vaks på tasterne, hvis man vil sikre sine børn en plads. Skal du være sikker på en plads, skal du tilmelde dit barn senest 2. juni.

Dygtige instruktører står bag øvelserne
I 2019 er det den fuldtidsbeskæftiget børnetræner, Carsten Dohm, som står bag øvelserne. Derudover er der et specielt øvelseskatalog til de yngste på fodboldskolen, som Thomas Elmar har konstrueret.

“Alle fodboldskoletrænerne deltager før fodboldskolerne på obligatorisk kursus i Benløse med netop Carsten Dohm eller Thomas Elmar, så fodboldskoletrænerne er klædt på til at servere spændende fodboldøvelser for deltagerne”, siger Christian Sloth, der er idrætskonsulent hos DGI.

Stigende interesse for at være med på DGI Fodboldskole
Der er en stigende interesse for at afholde og deltage på DGI´s fodboldskoler. DGI Midt- og Vestsjælland Fodbold har et godt bud på, hvorfor dette er tilfældet.

“Uden at gå på kompromis med DGI´s værdier samt fodboldfagligheden, lægger vi op til, at den enkelte klub kan præge fodboldskolen ud fra egne muligheder og ønsker, det får vi mange positive tilbagemeldinger på for deltagere og arrangører”, siger Christian Sloth

I Benløse har det blandt andet betydet, at fodboldskolen er planlagt ud fra, hvornår skolerne starter op efter sommerferien. Det betyder, at fodboldskolen varer fra søndag d. 4. august til onsdag d. 7. august, hvor deltagerne har mulighed for at blive på fodboldskolen en af dagene, så de spiser, hygger og sover sammen til næste dag.

Alle kan være med
Fodboldskolen er organiseret og ledet af kvalificerede trænere og hjælpetrænere fra klubben, og det er deres fornemmeste opgave at sørge for, at alle deltagerne kan være med – både øvede og ikke øvede. DGI’s Fodboldskoler er nemlig åbne for alle i alderen 7-14 år, både rutinerede og nybegyndere indenfor fodboldens verden.

Foto: DGI Midt- og Vestsjælland
Del på sociale medier