Første show med “DET BEDSTE FRA MGP” er udsolgt! Heldigvis er der et ekstra show kl. 13.00, som man stadig kan nå at købe billetter til.

Børn over hele Danmark så spændt med til dette års finale i Børne MGP. Det var en festlig aften med et hav af god musik og seje modige børn på scenen.

Kom til et brag af et show, når Ringsted Børnefestival får besøg af:
– Astrid
– Kiyan
– The Wave
– Lisa & Xenia

Køb billetter via: www.ringstedboernefestival.dk

Alle børn mellem 3-12 år er garanteret en uforglemmelig dag, når der er Ringsted Børnefestival lørdag den 25. maj 2019. Det hele kommer til at foregå i og omkring Ringsted Sportcenter.
Der forventes mellem 9000-12.000 gæster på Ringsted Børnefestival 25. maj fra kl. 10.00-16.00.

Der bliver mere end 70 aktiviteter, gode koncerter, teaterforestillinger, opvisninger og masser af musik. Alle kan være med eller blot vælge at kigge på.

Ringsted Børnefestival er henvendt til alle børn – både fra Ringsted og besøgende fra andre kommuner – forældre, bedsteforældre og søskende med.

Mange af aktiviteterne er gratis, andre koster penge. De store koncerter og cirkus kræver, at du køber en billet.

Ringsteds skoler og dagtilbud vil igen i år være med til at skabe Ringsted Børnefestival. Det er for eksempel elever, der vil stå for ansigtsmaling, lave sjove lege og meget meget andet.

Ringsted Børnefestival bliver arrangeret af Ringsted Kommune i samarbejde med en række af kommunens kulturinstitutioner.

Foto: Ringsted Kongrescenter.