Kulturnetværket Godt Selskab under Ældre Sagen afholdt torsdag den 9. maj arrangement nummer 125 siden starten for tre år siden, og denne gang stod menuen på finkultur for ganen.

Deltagerne indledte dagen med en 12 km lang vandretur ved Haraldsted Sø ad oplevelsesstien, og derefter fortsatte man til turens næste mål, Slangerupgård, et af Danmarks fineste ridecentre, hvor frokosten ventede.

Forinden gav indehaveren, Alex Buchard Pedersen, en rundvisning i stalde og øvrige faciliteter, som blandt andet indeholder wellness afdeling med solarie og spa for heste. Han fortalte også om sit virke og de store forandringer, stedet har undergået, i den tid han har ejet det.

Dagen sluttede med en lækker anretning, som blev indtaget i den smukke restaurant lounge med udsigt over søen, og her fandt vinsmagningen også sted. Der blev smagt på syv eksklusive vine fra primært Frankrig og Italien, rød-, hvid, og rosé, og der kunne smages ”ad libitum”. Efterfølgende var der mulighed for at besøge den velassorterede vinkælder og købe vin med hjem.

Den sociale del af samværet, som altid tillægges stor vægt, var også ved dette arrangement i højsæde. Er man interesseret i at være med, så kan man kontakte Annette Teilmann, Ældre Sagen (21434692).

Foto: Kulturnetværket Godt Selskab.
Foto: Kulturnetværket Godt Selskab.
Del på sociale medier