Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Ringsted Kommune i tidsrummet fra den 3. maj til den 14. maj 2019.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Blufærdighedskrænkelse – Korsevænget/Åstien ved jernbanen, Ringsted

Kl. 10.05 fik politiet en anmeldelse om at en 15-årig pige fra Ringsted ved 8-tiden var på vej til skole, hvor hun gik på stien langs åen og under jernbanen, da en mand indhentede hende bagfra og lagde begge hænder på hendes balder. Pigen vendte sig om og skældte manden ud, hvilket fik ham til at smile. Pigen skreg højt, og dette fik manden til at vende om og gå tilbage af samme vej, som han var kommet. Han sagde ikke noget til pigen, men forlod straks stedet. Manden beskrives som: Mand, lys i huden, ca. 40 år, 185 cm, almindelig af bygning, kraftig overkrop. Han var iført sort hue der dækkede håret, rene neongule arbejdsbukser med reflekser og en langærmet grå trøje. Ingen skæg.

Politiet vil gerne i kontakt med borgere, der har bemærket manden i området ved åen omkring kl. 8.00. Ring til politiet på tlf. 114, hvis du har oplysninger i sagen.

Arbejdsskade, Kildemarken – Ringsted

Kl. 11.45 kørte politiet til en mulig arbejdsulykke. En 36-årig mand fra Sdr. Jellinge var i forbindelse med sit arbejde faldet 3 meter ned ad en stige og havde muligvis brækket benet. Politiet optog rapport på stedet og vil i samarbejde med Arbejdstilsynet klarlægge, om nogen har forbrudt sig mod arbejdsmiljøloven.

Brandundersøgelse – Granvej, Ringsted

Kl. 12.38 rykkede brandvæsnet og politiet ud til ildebrand i et skur, hvor der er risiko for, at branden måske vil brede sig til andre bygninger. Brandvæsnet fik hurtigt bekæmpet branden i skuret, men branden havde ikke bredt sig til andre bygninger. Branden havde forårsaget mindre skader på et hegn ind mod nabogrunden. Ingen kom til skade ved branden, hvis årsag skal undersøges nærmere af politiet. Om formiddagen havde grundejeren anvendt plæneklipperen, som var stillet retur i skuret efter brug. Pludselig gik strømmen på adressen, hvorefter branden blev opdaget. Politiets undersøgelser skal bl.a. klarlægge, om varmen fra den brugte plæneklipper kan have forårsaget ildebrand i noget brændbart i skuret.

Mand forcerede politiets afspærring – Torvet, Ringsted

Kl. 15.35 blev en 39-årig mand fra Ringsted kortvarigt anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Han havde i forbindelse med et politisk arrangement på Torvet i Ringsted flere gange forceret den afspærring, som politiet havde etableret for at opretholde roen og sikkerheden for de politiske deltagere i arrangementet. Ifølge politiet var der ca. 200 deltagere til arrangementet, som i øvrigt forløb uden problemer. Den 39-årige kan nu forvente at modtage en bøde for sin optræden.

Narkokørsel og Knivlov – Vestervej, Ringsted

Kl. 03.36 standsede politiet en 22-årig mand fra København, der førte en personbil selvom han var påvirket af narko og ikke havde et gyldigt kørekort. Patruljen fandt 1,22 gram hash i den 22-åriges bukselomme og 0,35 gram kokain i bilen. Politiet fandt også en ulovlig kniv i bilen i bilen. Føreren blev sigtet, anholdt og fik udtaget en blodprøve, hvorefter han blev løsladt. Når resultatet af blodprøven kommer, vil den 22-årige høre nærmere fra politiet.

Knallerttyv afsløret – Torvet, Ringsted

Kl. 16.39 henvendte en politimand sig til politiet, fordi han havde tilbageholdt en ung mand i færd med at stjæle en knallert. Han havde i sin fritid bemærket, at den unge mand var ved at stjæle knallerten og tilbageholdt ham derfor. Politiet kørte til stedet og sigtede en 18-årig mand fra Mørkøv for at ville stjæle en knallert tilhørende en 55-årig kvinde fra Ringsted. Den 18-årige vil senere høre nærmere fra politiet.

Færdselsuheld – Østre Ringvej / Køgevej, Ringsted

Kl. 00.45 rykkede politiet ud i anledning af anmeldelse om et færdselsuheld i en rundkørsel. Det viste sig, at en bilist var fortsat ligeud i en rundkørsel og derved havde påkørt vejskilte i rundkørslen. På stedet var der efterladt diverse effekter fra bilen samt den ene nummerplade. Bilen var efterfølgende kørt fra stedet, men den fandt politiet på ejerens bopæl og med manglende bildele svarende til de fundne genstande på uheldsstedet. Den mandlige bilejer var dog ikke hjemme ved politiets henvendelse, men han kan forvente senere at blive kontaktet af politiet. Ingen øvrige trafikanter havde været impliceret i uheldet.

Grundlovsførhør – besiddelse af pistol – Næstvedvej, Ringsted

De tre mænd på 22, 27 og 33 år, som man skrev om i døgnrapporten tirsdag blev tirsdag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Roskilde. De to mænd på 22 og 27 år blev løsladt efter grundlovsforhøret. Den 33-årige mand blev varetægtsfængslet frem til 28. maj.

Grundlovsforhør – Besiddelse af pistol – Næstvedvej, Ringsted

Kl. 12.44 foretog specialpatruljen fra Midt- og Vestsjællands Politi en rutinemæssig kontrol af et køretøj, hvori der befandt sig tre lokale mænd på 22, 27 og 33 år. Alle tre blev anholdt, da politiet ved kontrollen af dem fandt den 33-årige i besiddelse af skarpladt pistol. Alle blev bragt til politistationen i Roskilde med henblik på sigtelse for overtrædelse af straffelovens bestemmelser om besiddelse af et skydevåben på offentligt sted samt afhøring til sagen. De anholdte er fortsat i politiets varetægt og blev anbragt i forskellige arresthuse til overnatning, da anklagemyndigheden kl. 1100 fremstiller alle tre i grundlovsforhør ved Retten i Roskilde med krav om varetægtsfængsling. Anklagemyndigheden vil begære dørlukning i forbindelse med grundlovsforhøret.

Narkobilist i bil med stjålne nummerplader mv. – Ringstedvej, Ringsted – Køge

Kl. 16.25 ønskede færdselspolitiet at tale med en bilist, hvor den mandlige fører ikke anvendte sikkerhedssele, da han kørte ind på en tankstation. Føreren var en 46-årig mand fra Ringsted, som i forvejen var frakendt kørekortet og derfor ikke være fører af bilen. Føreren blev ved en narkometertest fundet påvirket af amfetamin, hvorfor han blev kortvarigt anholdt i forbindelse med udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer. Bilens nummerplader viste sig at meldt stjålne fra Bjæverskov i februar 2017, så bilen var hverken registreret eller lovpligtigt ansvarsforsikret. Efter afhøring til de mange sager og udtagelsen af blodprøve blev den 46-årige løsladt, og nu kan han forvente at høre nærmere fra politiet, når sagerne mod ham skal afgøres.

Cyklist dræbt i færdselsuheld – Sorøvej, Ringsted

Kl. 02.25 kørte en 42-årig mand fra Ukraine i en personbil ad Sorøvej, hvor han ramte en cyklist, der var ved at passere kørebanen. Bilisten oplyste til politiet, at cyklisten passerede vejen, men pludselig skiftede retning undervejs, så han ikke havde en chance for at undvige. En forbipasserende lastbilchauffør, en 62-årig mand fra Slagelse, standsede og tilkaldte hjælp, hvorefter han begyndte at yde livreddende førstehjælp, indtil der kom hjælp frem. Politi og ambulance kom frem til stedet og overtog behandlingen af manden, og der blev bestilt en lægehelikopter til at flyve manden til Rigshospitalet.

En læge fra helikopteren erklærede cyklisten død på stedet. Bilinspektøren kom til stedet for at lave en rapport om uheldet. Sorøvej var afspærret, mens beredskabet arbejdede på stedet. Den 42-årige ukrainer blev afhørt på politistationen med tolk. Der blev rutinemæssigt udtaget blodprøver af de to parter i sagen, så det kan afklares, om nogen af dem var påvirkede under kørslen. Politiet fandt senere frem til, at den afdøde cyklist var en 49-årig mand fra Ringsted. De pårørende er underrettet om ulykken.

Bil kørte galt og endte i sø – Vestmotorvejen mod øst, Ringsted

Kl. 05.10 mistede en 25-årig mand fra Ringsted herredømmet over sin bil, så den skred ud i nødsporet, hvor der ikke var autoværn. Bilen fortsatte videre ud over en mark, hvor den endte i en lavvandet sø. Bilisten slap fra uheldet med forskrækkelsen, og fik et lift af politiet med tilbage til Ringsted.

Del på sociale medier