I dag bruger hver fjerde kræftpatient alternativ behandling, og det kan være med til at øge deres livskvalitet. Måske overvejer du selv alternativ behandling eller vil bare gerne vide mere om emnet? Så kunne denne temaaften være noget for dig.

På temaaftenen Kræft og alternativ behandling vil Nanna Cornelius fra Kræftens Bekæmpelse gøre dig klogere på spørgsmål som:
• Hvad er medicinsk cannabis, og hvordan virker det?
• Hvilke overvejelser bør du gøre dig, inden du går i gang med alternativ behandling?
• Hvordan arbejder Kræftens Bekæmpelse med alternativ behandling?

I 2018 vedtog Regeringen en forsøgsordning, der giver danske læger mulighed for at udskrive recepter på cannabis til medicinsk brug. Men hvad ved vi egentlig? Kræftens Bekæmpelses arbejder for, at kræftpatienter og pårørende får dokumenteret viden og mulighed for at tale med deres læge om sikker brug af alternativ behandling.

Tid og sted
Mandag den 17. juni kl. 19-21

Slagelse Bibliotek
Stenstuegade 3
4200 Slagelse

Oplægsholder
Nanna Cornelius er projektleder for alternativ behandling hos Kræftens Bekæmpelse, hvor hun blandt andet informerer om alternativ behandling på www.cancer.dk og arbejder på at bygge bro mellem sundhedsprofessionelle og patienter gennem en bedre dialog om emnet.

Tilmelding
Hvis spørgsmål til arrangementet kan du ringe og tilmelde dig telefonisk på
58 57 53 30 på hverdage kl. 8-12.

Der er tilmeldingsfrist den 10. juni. Det er gratis at deltage.

Nanna Cornelius. Foto: Ringsted Kommune
Del på sociale medier