Det er ikke nogen hemmelighed, at det kan være svært at arrangere den helt perfekte polterabend for den person, som du holder af. Det er noget, der kræver en masse arbejde, og derfor er der en lang række beslutninger, som du er nødt til at tage lige såvel, som der er valg, du skal forholde dig til. Det er noget, der kan virke en lille smule uoverskueligt – især når man har de bedste intentioner for at sammenstykke det absolut bedste arrangement for alle dem, der deltager, men bestemt også for den kommende brud. Dog er der nogle få ting, som du altid kan gøre, og det er ting, der med sikkerhed vil gøre dig til den ultimative arrangør. Læs mere om de ting her nedenunder.

Start med det aktive
Når du gerne vil være sikker på, at du får arrangeret den bedste fest for den kommende brud, er der flere ting, som du er nødt til at forholde dig til. For det første skal du sørge for, at der bliver planlagt nogle aktiviteter, der falder i brudens smag. Her er det især relevant at lave noget aktivt, således I alle virkelig får pusten og pulsen i vejret. Det er noget, der sætter en god start på dagen, og så er det noget, der kan få alle til at grine og have det sjovt sammen. Her kan det for eksempel være en tur på en klatrebane, ud at køre go cart eller andet, som man ikke ellers bruger sin tid på i hverdagen, der er tiltænkt.

Foto: ABW

Sæt stemningen med gode drinks og lækker mad
Herefter skal du sørge for, at der er noget lækker mad, som alle kan glædes ved og blive mætte ved. Det er nemlig sådan, man sikrer sig, at festen varer mange timer endnu. Der skal lægges en god bund, og det skal gerne gøres sammen med nogle gode drinks, således at den gode stemning vedligeholdes. Her er det for eksempel en god ide at hyre en kok, der kan lave mad, der er lidt ud over det sædvanlige, det kan også være, at der skal bestilles mad udefra fra brudens yndlingssted eller noget helt tredje. Det vigtigste er blot, at du ikke kommer til at bruge en masse tid i køkkenet, således du ikke selv er til stede og kan nyde den fest, som du har fået stablet på benene.

Vær ikke bange for det lidt frække
Når maden er spist, er I klar til at tage et skridt nærmere den vilde retning. Nu er der virkelig tid til, at der bliver sat gang i festen, og derfor skal der mikses nogle flere gode drinks. Og måske skal der også investeres i noget mere underholdning. Her er det ikke nogen hemmelighed, at det ofte er den lidt mere vovede og intime underholdning, der kommer på banen, idet det gerne må være en lille smule pinligt og akavet at være den kommende brud. Og netop derfor kan det være, at I kan få masser af grin frem med en kæmpe stor dildo.