OK og Dagli’ Brugsen i Høm donerer 50 refleksveste til Ringsted Anti Affalds Team, så de kan føle sig mere sikre, når de samler affald langs vejene i Ringsted.

RAAT. Eller Ringsted Anti Affalds Team er navnet på en ny frivillig forening. Gruppen består af lokale ildsjæle, der ønsker et renere Ringsted. Derfor bruger de deres fritid på at samle affald i byen. Typisk langs vejene.

Derfor har energiselskabet OK i samarbejde med Dagli’ Brugsen i Høm valgt at støtte foreningen med 50 refleksveste, så de kan føle sig mere sikre i trafikken, når de udfører deres arbejde.

“Vi tænker meget på vores lokalmiljø, og derfor vil vi gerne støtte dette projekt,” forklarer brugsuddeler Anders Jensen.

Støtte skaber synlighed
Opbakningen fra OK og Dagli’Brugsen skaber jubel hos den lokale forening.

“Nu kan folk få øje på os. Både helt lavpraktisk i vejkanten, men også i overført betydning. Vi er en ny forening, og det betyder meget for os, at OK og Dagli’ Brugsen på denne måde hjælper med at sætte fokus på vores formål og dermed slår et slag for en renere natur,” lyder det fra Karl Johan Nordman, der er én af initiativtagerne til RAAT.

Han ser et stort behov for foreningen. I weekenden fyldte han for eksempel to store affaldssække med herreløst skrald på halvanden time ved Holbækvejen.

“RAAT er opstået på opfordring af personer, der ønsker en renere og smukkere natur i Ringsted. Samtidig vil vi gerne motivere andre til selv at gøre noget aktivt. Jo mindre affald vi møder, jo større er vores fælles succes,” forklarer Karl Johan Nordman.

Fakta om OK
– OK er et dansk andelsselskab, ejet af cirka 12.000 kunder og forhandlere
– OK forsyner boligejere, landbrug og erhvervsliv med olie, brændstof, naturgas, varmepumper, solceller, el, mobiltelefoni og forsikringer
– OK støtter sammen med de lokale OK-forhandlere omkring 1.600 klubber og foreninger over hele landet. Foruden sporten støtter OK bl.a. arbejdet i SOS Børnebyerne samt Dansk Handicap Idræts-Forbund.

OK og Dagli’ Brugsen i Høm har doneret 50 refleksveste til Ringsted Anti Affalds Team. Foto: OK.