På mindre end 5 dage er der allerede solgt over 500 billetter til Kulturklubben. Salget er gået over alt forventning, og folk har taget rigtig godt imod dette års program i Ringsted Kongrescenter.

I Kulturklubben giver Ringsted Kongrescenter dig en eksklusiv mulighed for minimum at købe 4 fantastiske forestillinger for kun 720 kr. ekskl. gebyr.

Årets Kulturklubben-program spænder bredt, og der er noget for enhver smag. I 2019/2020 sæsonen er programmet udvidet med hele 8 ekstra forestillinger.

Særligt glæder Ringsted Kongrescenter sig til at introducere alle tiders musical for hele familien – Skatteøen. Til tonerne af Sebastians musik og udødelige sange føres man ud på det Caribiske hav blandt eneboere, pirater, søulke og med en led sørøver ved navn John Silver lige i hælene.

Derudover kan man i år også opleve fantastisk underholdning med City Singler, Lars Hjortshøj, Dire Straits, The Billy Joel Songbook, Sømændene og mange flere. Der er selvfølgelig også plads til de traditionsrige såsom Stig Rossen hylder John Mogensen, Bootleg Beatles, The Dublin Legends og Dansk Slager Parade.

Vælg mellem 20 fantastiske forestillinger
For at benytte sig af tilbuddet skal du købe billetter til 4 forskellige forestillinger.

Tilkøb flere forestillinger
Har du lyst til at bestille flere forestillinger, så er der mulighed for, efter man har valgt sine 4 forestillinger, at tilkøbe de andre forestillinger. De vil herefter koste 195 kr. ekskl. gebyr pr. billet.

Foto: Ringsted Kongrescenter
Del på sociale medier