Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Ringsted Kommune i tidsrummet fra den 23. maj til den 4. juni 2019.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Humanitær eftersøgning – Ringsted

Kl. 17.30 fik politiet en henvendelse fra både skolepersonale og pårørende til en 15-årig pige fra Ringsted, da ingen kunne finde pigen, efter at hun kl. ca. 14.45 i forbindelse med en uoverensstemmelse havde forladt sin skole i den sydlige del af Ringsted. Politiet iværksatte en eftersøgning af pigen i samarbejde med de pårørende, ligesom politiet efterlyste hende hos forskellige trafikselskaber og via Twitter. En del borgere henvendte sig til politiet med forskellige tip om pigens mulige opholdssted, og hvor hun kunne være blevet set. Senere på aftenen rekvirerede politiet assistance fra det lokale redningsberedskab, som med en drone bidrog til eftersøgning. Endvidere blev en forsvarets helikoptere indsat, men desværre uden resultat. Kl. ca. 06.00 tirsdag morgen blev den 15-årige pige fundet i god behold i området ved Haraldsted Sø, hvor en borger tilfældigt traf hende. Pigen blev herefter bragt retur til sine pårørende til fornøden omsorg.

Færdselsuheld / narkokørsel – Hovmarksvej, Ringsted

Kl. 19.16 rykkede ambulancepersonale og politiet ud til et færdselsuheld, idet en motorcyklist var kørt ind i en bil. Det viste sig, at en 29-årig mand fra Ringsted under kørsel på en uindregistreret motorcykel ad Hovmarksvej mod øst var kørt ind i en parkeret varebil. Der skete kun mindre materiel skade, men den 29-årige blev skønnet påvirket af narkotika under kørslen på motorcyklen. Han blev bragt til skadestuen i Slagelse, hvor en læge udtog en blodprøve med henblik på nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer. Efterfølgende underrettede politiet Motorstyrelsen om kørslen på den uindregistrerede motorcykel, så det kunne blive kontrolleret, hvorvidt motorcyklen var afgiftsberigtiget i Danmark inden brug på offentlig vej. Den 29-årig vil derfor kunne forvente at høre nærmere fra både Motorstyrelsen og politiet i anledning af uheldet.

Tricktyveri – Benediktevej, Ringsted

Onsdag den 29. maj omkring kl. 12.00 skaffede en kvinde sig adgang til en 83-årig kvindes lejlighed på Benediktesvej i Ringsted. Dette anmeldte kvindens søn kl. 07.11 torsdag morgen. Kvinden udgav sig for at være fra boligselskabet og skulle have adgang til at undersøge køkkenet. Den 83-årige forurettede fulgtes med kvinden ind i køkkenet, hvor kvinden tog handsker på og rodede under køkkenvasken. Efter at have rodet lidt med vasken, gik kvinden igen. Først dagen efter bemærkede den forurettede, at hendes aflåste kommode var brudt op, hvori hun havde smykker. Den 83-årige kvinde manglede både halskæde, armbånd og perlekæde.  Politiet hører gerne fra borgere, der har set noget mistænkeligt omkring Benediktesvej i Ringsted på gerningstidspunktet.

Kvinden beskrives som:
A: Kvinde, Dansk af udseende, 30-35 år, 175-180 cm, Kropsbygning: Spinkel, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Brun, Hårlængde: Mellemlangt, Yderligere kendetegn: Talte: Dansk, Iført: Sort jakke hvorpå der stod “Nike”.

Narkokørsel – Næstvedvej, Ringsted

Kl. 02.20 stoppede politiet en 26-årig mand fra Ringsted, der kørte bil, selvom han var påvirket af narkotika. Manden blev anholdt og sigtet for narkokørsel, og politiet vil kontakte ham, når resultatet af blodprøven foreligger.

Tyveri fra autoforhandler – Møllevej, Ringsted

Kl. 10.11 anmeldte en Peugeot autoforhandler, at der fra deres udstillede biler var blevet stjålet 16 dæk og fælge fra 4 personbiler, der holdt ved forhandleren. Der var desuden løsnet hjulbolte på yderligere 3 biler, men der var hjulene ikke fjernet. Tyveriet skete i tidsrummet mellem søndag kl. 16.45 og mandag kl. 07.00. Politiet efterforsker nu sagen og søger i den anledning vidner. Borgere der har set nogle personer omkring autoforhandleren med en mistænkelig adfærd, eller som i øvrigt har oplysninger i sagen skal kontakte politiet på tlf. 114.

Harmonikasammenstød med fem parter – Sorøvej, Ringsted

Kl. 15.34 skete et harmonikasammenstød på Sorøvej i Ringsted med lav hastighed, da en 54-årig mand fra Ringsted havde et øjebliks uopmærksomhed. Fem biler var involverede i ulykken, og en enkelt klagede over rygsmerter, men ingen kom alvorligt til skade ved uheldet. Trafikken gled fint, men langsomt forbi ulykkesstedet.

Alvorligt færdselsuheld med personskade – Nordre Ringvej, Ringsted

Kl. 21.42 fik politiet en anmeldelse om et alvorligt færdselsuheld på Nordre Ringvej. To biler var forulykket efter at have kørt i sydlig retning. Part 1, hvor en 19-årig mand fra Ringsted var fører, og hvor to piger på hhv. 17 og 18 år var passagerer, ramte frontalt ind i en lygtepæl, efter bilen havde ramt siden af part 2 under en overhaling. Part 2 blev ligeledes ført af en 19-årig mand fra Ringsted. En lægehelikopter kom til stedet for at flyve den 17-årige unge kvinde fra Greve til Rigshospitalet i kritisk tilstand. Hendes tilstand er nu stabil, men hun fik alvorlige skader. Den 18-årige kvinde og den 19-årige mand, som ligeledes sad i den bil, der kolliderede med lygtepælen, blev kørt til sygehuset til observation. De er alle i stabil tilstand.

På ulykkesstedet oplevede politiet, at flere nysgerrige borgere søgte at komme tæt på uheldsstedet enten for at kigge eller for at tage billeder og video med mobiltelefoner. Politiet vil opfordre alle borgere til at udvise hensyn til det arbejdende redningspersonale på stedet og følge politiets anvisninger. Det er vigtigt af hensyn til redningspersonalet og ofrene, at borgerne holder afstand og ikke forsøger at komme tæt på et ulykkessted. Det er desuden strafbart, at gå ind på et område, der er afspærret af politiet.

Usikker kørsel af spritbilist mv. – Vestmotorvejen / Huginvej, Ringsted

Kl. 11.05 fik politiet en henvendelse fra en anmelder, der havde set en bilist køre usikkert ad Vestmotorvejen og videre mod Huginsvej, Ringsted, hvor bilisten nu var standset. Undervejs havde bilisten ifølge anmelderen kørt meget usikkert gennem en rundkørsel, ud over spærrelinjer og strejfet et vejskilt. Ved politiets ankomst til Huginsvej havde føreren forladt sin bil og blev truffet i et nærliggende supermarked. Der var tale om en 28-årig mand fra Taastrup, der var påvirket af spiritus og muligt også narkotika under kørslen. Han blev derfor kortvarigt anholdt i forbindelse med udtagelse af blodprøver til nærmere undersøgelse for både alkohol og euforiserende stoffer. Ved visitationen af den 28-årige fandt politiet ham i besiddelse af en pose med seks gram skunk. Ved ransagning af hans bil fandt politiet en ulovlig foldekniv, som en passager i bilen – en 25-årig mand fra Ringsted – vedkendte sig ejerskabet af. De blev hver især sigtet for besiddelse af de ulovlige effekter, som politiet beslaglagde som bevis i sagen og med henblik på senere konfiskation.

Indbrud i Perioden

Jættevej, Ringsted
Gyrstinge Præstemark, Gyrstinge, Ringsted

Del på sociale medier