Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Ringsted Kommune i tidsrummet fra den 31. maj til den 11. juni 2019.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Store flammer fra bål – Nebsmøllevej, Høed, Jystrup Midtsj. – Ringsted

Kl. 22.40 fik politiet via alarm 112 melding om ildebrand på en gård, hvor der var meget høje flammer. Brandvæsnet og politiet kørte til stedet, hvor myndighederne kunne konstatere, at en 48-årig mand fra Jystrup Midtsj. foretog en afbrænding af materiale, hvilket forårsagede 15-20 meter høje flammer. Bålet blev slukket, så luer ikke vakte unødig bekymring for øvrige beboere i området, og brandvæsnet henviste manden til at køre resterne på genbrugspladsen. Politiet foretog sig ikke yderligere i anledning af anmeldelsen.

Brand i tog – Jernbanevej, Ringsted

Kl. 12.41 kom et alarmopkald om brand i en tog, der holdt ved Ringsted Station. Der var kun røgudvikling og ingen risiko for personer. Brandvæsnet kom frem til stationen og fik hurtigt slukket ilden, der viste sig at være startet ved togets bremser, der var blevet overophedet. Banedanmark sendte en hurtig hjælpebil frem, der skulle assistere brandvæsnet. Strømmen på spor 1, 2 og 3 var afbrudt, mens brandvæsnet arbejdede på stedet, så togdriften blev indstillet indtil toget blev kørt væk fra stationen.

Forsøg på tyveri fra biler mv. – bil beslaglagt – Frejasvej, Ringsted

Kl. 14.04 anmeldte personalet fra et autofirma, at man på firmaets lukkedag netop havde set en mand hoppe over hegnet til et område med henstillede biler. Manden blev råbt, hvorefter han tog flugten væk fra området. Kort efter så anmelderen manden gå ad Frejasvej og sætte sig ind i en bil, som han kørte væk i. Manden havde ikke nået at stjæle noget fra de udstillede biler, men oplysninger om mandens bil blev videregivet til politiet. En eftersøgning af bilen og dens fører blev iværksat, indtil en patrulje fik øje på bilen på Køge Bugt Motorvejen ved Ølby-afkørslen. Bilisten forsøgte herefter at køre fra politiet i retning mod området ved Karlemosen, hvor politiet dog fandt bilen med føreren i gemt på en sti efter god hjælp fra borgere, der havde undret sig over førerens kørsel ad stier i området. Føreren var en 41-årig mand fra Kastrup, der blev sigtet for forsøg på tyveri fra bilerne ved autofirmaet i Ringsted samt forskellige overtrædelser af færdselsloven på grund af kørslen uden for vejene. Da han i forvejen var frakendt førerretten, blev han også sigtet for den overtrædelse af færdselsloven. Ved nærmere undersøgelse af hans tidligere sager om kørsel i bil uden at have førerret, viste det sig, at han i 2019 allerede tre gange tidligere var blevet afsløret i dette. Politiet beslaglagde derfor hans personbil med henblik på senere konfiskation, og den 41-årige vil derfor høre nærmere fra politiet, når sagerne mod ham skal afgøres.

Færdselsuheld – Vestmotorvejen, Ringsted

Kl. 18.24 var en 49-årig mand fra Slagelse forulykket under kørsel ad motorvejen i vestlig retning med tilladt hastighed. Han havde formentlig overset en kø på motorvejen og kørte derfor ud i nødsporet for at undgå sammenstød med biler i køen. Han mistede kontrollen over personbilen, der fortsatte ud i rabatten, hvor den kørte op ad en ca. tre meter høj jordbunke, hvor bilen ramte et træ. Bilen rullede retur til nødsporet, hvor det standsede. Den 49-årige blev bragt til skadestuen til kontrol, men var sluppet uskadt fra ulykken. Bilen blev fjernet fra motorvejen, som atter var farbar kl. ca. 19.30. Politiet inddrog bilens nummerplader, da den lovpligtige ansvarsforsikring ikke var blevet betalt.

Humanitær eftersøgning – Ringsted

Kl. 17.30 fik politiet en henvendelse fra både skolepersonale og pårørende til en 15-årig pige fra Ringsted, da ingen kunne finde pigen, efter at hun kl. ca. 14.45 i forbindelse med en uoverensstemmelse havde forladt sin skole i den sydlige del af Ringsted. Politiet iværksatte en eftersøgning af pigen i samarbejde med de pårørende, ligesom politiet efterlyste hende hos forskellige trafikselskaber og via Twitter. En del borgere henvendte sig til politiet med forskellige tip om pigens mulige opholdssted og hvor hun kunne være blevet set. Senere på aftenen rekvirerede politiet assistance fra det lokale redningsberedskab, som med en drone bidrog til eftersøgning. Endvidere blev en forsvarets helikoptere indsat, men desværre uden resultat. Kl. ca. 06.00 tirsdag morgen blev den 15-årige pige fundet i god behold i området ved Haraldsted Sø, hvor en borger tilfældigt traf hende. Pigen blev herefter bragt retur til sine pårørende til fornøden omsorg.

Færdselsuheld / narkokørsel – Hovmarksvej, Ringsted

Kl. 19.16 rykkede ambulancepersonale og politiet ud til et færdselsuheld, idet en motorcyklist var kørt ind i en bil. Det viste sig, at en 29-årig mand fra Ringsted under kørsel på en uindregistreret motorcykel ad Hovmarksvej mod øst var kørt ind i en parkeret varebil. Der skete kun mindre materiel skade, men den 29-årige blev skønnet påvirket af narkotika under kørslen på motorcyklen. Han blev bragt til skadestuen i Slagelse, hvor en læge udtog en blodprøve med henblik på nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer. Efterfølgende underrettede politiet Motorstyrelsen om kørslen på den uindregistrerede motorcykel, så det kunne blive kontrolleret, hvorvidt motorcyklen var afgiftsberigtiget i Danmark inden brug på offentlig vej. Den 29-årig vil derfor kunne forvente at høre nærmere fra både Motorstyrelsen og politiet i anledning af uheldet.

Tricktyveri – Benediktevej, Ringsted

Onsdag den 29. maj omkring kl. 12.00 skaffede en kvinde sig adgang til en 83-årig kvindes lejlighed på Benediktesvej i Ringsted. Dette anmeldte kvindens søn kl. 07.11 torsdag morgen. Kvinden udgav sig for at være fra boligselskabet og skulle have adgang til at undersøge køkkenet. Den 83-årige forurettede fulgtes med kvinden ind i køkkenet, hvor kvinden tog handsker på og rodede under køkkenvasken. Efter at have rodet lidt med vasken, gik kvinden igen. Først dagen efter bemærkede den forurettede, at hendes aflåste kommode var brudt op, hvori hun havde smykker. Den 83-årige kvinde manglede både halskæde, armbånd og perlekæde.

Politiet hører gerne fra borgere, der har set noget mistænkeligt omkring Benediktesvej i Ringsted på gerningstidspunktet.

Kvinden beskrives som:
A: Kvinde, Dansk af udseende, 30-35 år, 175-180 cm, Kropsbygning: Spinkel, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Brun, Hårlængde: Mellemlangt, Yderligere kendetegn: Talte: Dansk, Iført: Sort jakke hvorpå der stod “Nike”.

Narkokørsel – Næstvedvej, Ringsted

Kl. 02-20 stoppede politiet en 26-årig mand fra Ringsted, der kørte bil, selvom han var påvirket af narkotika. Manden blev anholdt og sigtet for narkokørsel, og politiet vil kontakte ham, når resultatet af blodprøven foreligger.

Indbrud i perioden

Kristoffersvej, Ringsted
Kongensgade, Ringsted

Del på sociale medier