Fire virksomheder har tilmeldt sig ”PlusByg for virksomheder” – det gi’r nyt liv til materialer, produkter og udstyr.

PlusByg er AffaldPlus’ nye genbrugsbyggemarked – og en del af Næstved Genbrugsplads. Her bliver virksomheders genbrugelige materialer omsat, så andre kan få glæde af dem i nye byggeprojekter. Det er cirkulær økonomi, som samtidig kan spare virksomheden for udgifter til affaldshåndtering.

AffaldPlus har gjort det let og fleksibelt at aflevere ting til PlusByg. Virksomhederne kan aflevere materialer, produkter og udstyr til direkte genbrug døgnet rundt og kan endda låne materiel til aflæsning af tunge og store affaldsemner. Det gør det hurtigere at komme af med materialerne. Alt, det kræver, er en aftale med AffaldPlus, så man via en nøglebrik kan få adgang uden for åbningstid.

Velkomst-arrangement den 12. juli
D. 28. juni blev ”PlusByg for virksomheder” lanceret, da AffaldPlus havde inviteret virksomheder med interesse for PlusByg til en rundvisning og en snak om mulighederne.

Allan B. Johansen, HRJ Service A/S, XL-BYG Medings Byggecenter og Nygaard Entreprise ApS – alle klar til underskrift og efterfølgende håndtryk. Foto: Affaldplus

Fire virksomheder har vist interesse – og mange flere er velkomne!
På trods af udbredt ”feriestemning” har flere virksomheder vist interesse for at kunne aflevere materialer til genbrug døgnet rundt. Fire af disse: HRJ Service A/S, XL-BYG Medings Byggecenter, Nygaard Entreprise ApS og Materialepladsen A/S ønsker som de første at indgå en aftale med PlusByg.

Fredag d. 12. juli kl. 13.00 var de inviteret til et velkomst-arrangement i PlusByg. Her underskrev de alle aftalen og modtog som de første en nøglebrik, der efterfølgende giver adgang til PlusByg – også uden for åbningstid.

Nemt og gratis for virksomheden
I PlusByg modtager de materialer, produkter og udstyr til direkte genbrug fra virksomhederne – og fordi AffaldPlus på den måde sparer udgifter og tid til håndtering og transport af materialerne, er det gratis for virksomhederne at aflevere deres effekter på Fiskerhusvej. Kører virksomheden derimod på genbrugspladsen med dem, koster det 153,- kr. pr. besøg (ekskl. moms). Der er altså penge at spare for virksomheden ved at aflevere direkte til PlusByg.

Læs mere her.