Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Ringsted Kommune i tidsrummet fra den 1. juli til den 9. juli 2019.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Brand i oliefyr – Steenagerhuse, Ørslev, Ringsted

Kl. 1247 rykkede brandvæsnet og politiet ud til en privat bopæl i anledning af en melding om ildebrand i et oliefyr. Myndighederne kunne kort efter konstatere, at der alligevel var utilsigtet ild i eller ved oliefyret, men oliefyret havde dog utilsigtet udviklet så megen røg, at mistanken om brand var opstået. Ingen var kommet til skade ved røgudviklingen.

Ild i bil efter harmonikasammenstød – Vestmotorvejen, Ringsted

Kl. 17.12 skete et harmonikasammenstød i den tætkørende trafik på Vestmotorvejen. Politi og ambulance blev sendt til stedet, og der blev tilkaldt en tavlevogn til at regulere trafikken. Fire biler var indblandet i uheldet, men ingen personer kom til skade. Der skete materiel skade på alle bilerne, og der opstod brand i motorrummet på en mindre personbil som følge af uheldet. Bilens ejer, en 28-årig mand fra Fjenneslev, havde en pulverslukker med i bilen, så han fik selv slukke ilden. Motorvejen var helt åben igen efter ca. 30 min, da bilerne var fjernet fra kørebanen. Politiet optog rapport i sagen, for at klarlægge årsagen til uheldet.

Rumænsk butikstyv fik straksbøde – Klosterparks Alle, Ringsted

Kl. 19.54 blev politiet tilkaldt til Føtex, hvor personalet havde tilbageholdt en udenlandsk butikstyv, der havde stjålet 4 poser rejer og 1 pose chokoladeboller til en samlet værdi på 238 kr. Butikstyven, en 54-årig mand fra Rumænien, blev taget med til stationen, hvor han blev afhørt til sagen, som han erkendte. Sagen blev afgjort straks med en bøde, og hvorefter den 54-årige blev løsladt.

Bil i brand – Kongensgade, Ringsted

Kl. 01.09 kom et alarmopkald om brand i en personbil, der holdt parkeret på en villavej. En anmelder havde bemærket, at det røg fra bilens kabine og ringede 112. Brandvæsnet kom frem og slukkede branden. Bilens forreste passagersæde udbrændte, og der kom sodskader i hele bilen. Politiet optog rapport i sagen, da der var mistanke om, at ilden var påsat. Bilens ruder stod en smule åbent, så der kan været kastet noget ind i bilen. Bilens ejer blev underrettet om hændelsen, og han havde ville selv sørge for at få bilen transporteret væk.

Vidner, der har bemærket personer omkring bilen op til, at den brød i brand, eller som i øvrigt har bemærket noget mistænkelig omkring bilen, bedes kontakte politiet på tlf. 114.

Brand i skur – Nørregade, Ringsted

Kl. 08.07 kom en anmeldelse om brand i et skur ved en etageejendom. Det viste sig dog ved brandvæsnets ankomst, at der kun var tale om et mindre skade på en trapezplade, der stod op af et skur. Ilden blev hurtigt slukket, inden den nåede at brede sig, og ingen personer kom til skade ved branden. Politiet kom frem til stedet, hvor det viste sig, at ilden med stor sandsynlighed var startet ved et henkastet cigaretskod. Der var intet mistænkeligt ved branden, så politiet foretog sig ikke yderligere.

Del på sociale medier