I 2017 blev tidligere håndboldspiller Daniel Svensson ambassadør for Stafet for Livet.

Daniel Svensson har haft kræft meget tæt inde på livet, da han selv har været ramt af lymfekræft to gange. Første gang var i 2013 og anden gang i 2016.

”Under mine forløb fik jeg så stor støtte og blev vist så meget kærlighed fra utroligt mange mennesker. Det vil jeg gerne give bare en smule tilbage af” sagde Daniel Svensson, da han blev ambassadør for Stafet for Livet.

Taler ved åbningsceremonien
Daniel Svensson kommer til Stafet for Livet Ringsted den 24. – 25. august og holder tale ved åbningsceremonien, hvor også Ringsteds borgmester Henrik Hvidesten og formand for Stafet for Livet Ann-Birgit Guldager Nonboe taler.

Der er tradition for, at ambassadørerne går med på Fighterrunden, så hvis man er heldig, får man måske mulighed for at få en lille snak med Daniel Svensson.

Opfordring til at tale åbent om sygdom
Daniel Svensson sagde ja til at blive ambassadør for Stafet for Livet, fordi han synes, det er et fantastisk tiltag, der forener folk og gør noget godt for rigtig mange mennesker, der har det hårdt.

”Jeg håber, at min positive historie og tilgang til at fighte imod kræften kan hjælpe andre, der skal igennem en lignende situation. Jeg vil meget gerne opfordre andre til at turde snakke åbent om deres sygdom, selvom det til tider kan være rigtig svært” siger Daniel Svensson til Stafet For Livet.

OM STAFET FOR LIVET
24 timer med håb, fællesskab og et stærkt sammenhold for alle, både børn, unge, voksne, ældre, folk i god form, folk uden fysisk god form, kræftsyge, tidligere kræftsyge, pårørende – det er det, der gør Stafet for Livet til noget helt unikt.

Og DU kan også være med. Der er stadig masser af plads til dig – uanset om du har tilknytning til et hold, eller om du ønsker at deltage på det åbne hold for alle. Der er ikke noget krav til, hvor mange runder du tager. Du behøver ikke løbe, du kan sagtens gå. Hvert skridt tæller!

Du kan melde dig til her.

Daniel Svensson. Pressefoto.