Ringsted Bibliotek er klar med et nyt arrangementsprogram for efteråret. Med temaet ”Bevidsthed” bliver der sat fokus på klima, madspild, børns digitale liv og autisme. Du kan også se frem til koncert med Peter Sommer og Niels Skousen samt meget andet.

Hent det trykte program på biblioteket eller læs mere om de mange arrangementer på ringstedbib.dk. Billetsalget begynder mandag den 12. august kl. 11.00.

Bevidsthed på biblioteket
Mennesket udmærker sig frem for dyrene ved at være et bevidst væsen. Temaet for dette efterår på Ringsted Bibliotek er ”bevidsthed”. I efteråret vil biblioteket forsøge at udvide din bevidsthed med udstillinger, film, debat, morgensang, romanklub, foredrag, spil, levende værksteder, koncerter, teater, højtlæsning og meget mere.

Biblioteket får også besøg af psykolog Anna Bjerre fra organisationen GirlTalk, komikeren Christian Fuhlendorff og aktivisten Selina Juul fra forbrugerbevægelsen Stop Spild Af Mad. Du kan også møde læsehunden Skipper, tage med sangeren Niels Skousen på en musikalsk rejse, høre Sebastian Klein læse højt, fejre 3-års fødselsdag med Carl Quist Møller og Thomas Sandberg fra Rytmevæsenet eller komme til koncert med Peter Sommer.

Du får også mulighed for at udfordre din bevidsthed om fremtidens klima ved at deltage i en åben debat med journalisten Tine Götzsche, vejreksperten Jesper Theilgaard og klimaaktivisten Anders Morgenthaler.

Du kan læse mere om alt det der sker på Ringsted Bibliotek i efteråret på bibliotekets hjemmeside, eller komme forbi og hente det trykte program, der ligger fremme fra mandag den 12. august kl. 10.00.

Billetter til bibliotekets arrangementer kan købes online via ringstedbib.dk, og der er rabat, hvis du er medlem af Biblioteksklubben KULT. Billetsalget åbner mandag den 12. august kl. 11.00.

Foto: Ringsted Bibliotek
Del på sociale medier