Torsdag den 15. august tager Borgmester Henrik Hvidesten det første spadestik til Sjællands nye store erhvervsområde Business Park Ringsted. Kort efter går arbejdet med udviklingen af det nye erhvervsområde i gang, og det betyder en midlertidig lukning af dele af Jordmodervej i Ringsted Kommune.

Fra uge 34 og til udgangen af oktober i år bliver dele af Jordmodervej spærret for gennemkørsel i forbindelse med byggemodningen af Ringsteds nye erhvervsområde Business Park Ringsted. Der bliver spærret mellem Jordemodervej 40, Østergaard og Jordemodervej 37, Knudslund. I samme periode bliver det heller ikke muligt at komme til Jordemodervej af Bøstofte.

I den periode, hvor vejen er lukket, kan omkørsel til og fra Kværkeby ske via Køgevej mod syd eller via Værkevadsvej mod nord.

Del på sociale medier